Project – jatko

Eduhouse Oy
Yhteenveto
1 päivä
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Project-jatkokurssi

Project – jatko

Osaatko jo Project-ohjelman peruskäytön? Tällä kurssilla pureudutaan syvemmälle ohjelman ominaisuuksiin sekä sen räätälöintiin juuri omissa projekteissasi tarvittavien taulukoiden ja näkymien osalta. Lisäksi saat syvemmän kuvan resurssointiin ja projektiraportointiin liittyvistä ohjelman ominaisuuksista.

Koulutuksessa kerrataan aluksi Project-ohjelman peruskäyttöä, jonka jälkeen jatketaan tehokkaasti MS Project -ohjelman tehokäyttöön, hallintaan ja räätälöintiin sekä raportointiin liittyviin toimintoihin. 

Koulutuksen jälkeen osaat käyttää entistä tehokkaammin MS Project -ohjelman kaikkia ominaisuuksia. Osaat muokata ohjelman näkymiä, taulukoita ja raportteja juuri omien projektiensa hallintaan ja seurantaan sopiviksi.

Koulutuksen sisältö

  • Perusteiden nopea kertaus
  • Resurssit ja projektin resurssointi
  • Näkymien ja taulukoiden räätälöinti
  • Moniprojektityöskentely
  • Perusaikataulun hyödyntäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Project – jatko, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille projektipäälliköille ja muille projekteissa toimiville henkilöille, jotka käyttävät työssään Project-ohjelmistoa ja joilla on jo jonkin verran ohjelman käyttökokemusta.

Kustannukset

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Project – jatko? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Eduhouse somessa

Eduhouse Oy

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...


Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eduhouse Oy

Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eduhouse.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Osallistuja

Kouluttajan asiantuntemus on vahva ja opetusmuoto hyvin kärsivällinen. Oman organisation rajoitukset tulivat eteen, joten täytyy vielä selvittää, miten saa laajamittaisen hyödyn irti koko työkalusta.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 5374 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Project – jatko täytä seuraavat tiedot: