Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Python-ohjelmoinnin perusteet

Eduhouse Oy
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Eduhouse Oy

Python-ohjelmoinnin perusteet

Opi ohjelmoimaan ja ota halutuun Python-kieli 

Python on yksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä. Tässä koulutuksessa lähdetään liikkeelle aivan kielen perusteista, eikä aiempaa ohjelmointikokemusta vaadita. Python on yleistynyt viime vuosien aikana verkkosivustojen ohjelmointikielenä ja se sopii erinomaisesti mm. tiedon analysointiin ja esittämiseen. Runsaiden harjoitusten avulla kurssilainen oppii hahmottamaan, kuinka monipuolinen ohjelmointikieli Python on.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään Python-kieltä erityisesti datan analysoinnissa ja esittämisessä. Koulutuksen jälkeen kurssilainen osaa kielen perussyntaksin ja osaa käyttää datan analysoinnissa ja esittämisessä tarvittavia kirjastoja. Kurssilla opitaan mm. miten Excel-dataa voi analysoida Pythonilla sekä luoda tiedosta monipuolisia kaavioita.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää kaksi päivää.

 • Pythonin käyttökohteet
 • Millainen kieli Python on?
 • Ohjelmointiympäristöt
 • Kielen perussyntaksi
 • Tekstin tulostus
 • Muuttujat
 • Laskenta
 • Merkkijonot
 • Käyttäjän syötteen lukeminen
 • Funktiot
 • Ohjausrakenteet
 • Tietorakenteet
 • Kirjastot ja niiden käyttö
 • Data-analytiikkaa Pythonilla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Python-ohjelmoinnin perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia ohjelmoimaan Python-kielellä ja haluavat esimerkiksi analysoida suuria tietomääriä Pythonilla ja luoda tiedoista kaavioita.

Kustannukset

960 €+ alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Python-ohjelmoinnin perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Eduhouse somessa

Eduhouse Oy

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Wistec Training on nyt osa Eduhouse Oy:tä. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea entistä laajempaa koulutustarjontaa ja parantuvia palveluita!  Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa,...


Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eduhouse Oy

Pohjoinen Rautatiekatu 29
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eduhouse.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 27 arviointiin

Osallistuja
Hyvin palautui aiempaa osaamista mieleen ja varmasti oppi uuttakin.
Osallistuja
Perusasiat Python -ohjelmoinnista käytiin hyvin läpi. Python vaikuttaa hyvältä työkalulta datan käsittelyyn ja data-analyysiin. Tätä käytiin läpi kurssilla niin että pääsi hyvin kärryille siitä miten jatkaa omaa harjoittelua. Työkaluista kuten PyCharmista olisi voinut olla lyhyt katsaus. Nyt se jäi pois vaikka kurssin alussa siitä olikin maininta.
Osallistuja
Hyvä kurssi, ehkä datojen yhdistämistehtävä olisi voinut olla hieman helpompi suhteutettuna aikaan. Varsinkin pandas ja seabord -asiat olivat todella hyödyllisiä. Hyviä tehtäviä listoista, seteistä ja tupleista.
Arvioinnit
Arvioinnit
(3,7)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 5374 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietoturvakoulutuksia –50 %

Sulavalta saat Microsoft-tietoturvakoulutukset alan huipuilta – Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta. Hyödynnä kesäkampanjan tarjous!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Python-ohjelmoinnin perusteet täytä seuraavat tiedot: