Arvioinnit aiheesta Teams - kokousten perusteet

Keskiarvo: 4,1

Osallistuja
Hyviä vinkkejä, opettaja palasi tarvittaessa asioihin.
Osallistuja
Kouluttaja oli innostava ja tyyli kouluttaa oli helpostilähestyttävä. Muutama asiavirhe häiritsi hetkellisesti.
Osallistuja
Kouluttaja vei kurssin lävitse mukavan rennolla keskustelevalla tavalla. Esille tuli paljon hyviä ominaisuuksia itse perusasioiden lisäksi.
Osallistuja
Sain uusia ideoita ja tietoja
Osallistuja
Kiitos, sain hyviä vinkkejä ja kertausta :)
Osallistuja
Olen jo käyttänyt teamsia melkoisesti, mutta koulutuksen loppuosan ominaisuuksiien kuvauksista oli eniten hyötyä. Kiitos paljon hyvästä koulutuksesta.
Osallistuja
Olin ehkä osittain jo liian "edistynyt", mutta sain hyviäkin vinkkejä. Asioista, joita en ennen tiennyt! Kuten esim. kuinka kokoukseen kutsutut eivät näe toistensa nimiä.
Osallistuja
Koulutus oli hyvin rytmitetty ( teoria, tauot, tehtävät) ja asiat käytiin hyvin tehokkaasti. Pidin toteutustavasta. Kouluttajan ulosanti oli välillä hieman "Kummelimainen", mutta viihdyttävä :)
Osallistuja
Kysymyksille voisi jäädä hieman lisää tilaa
Osallistuja
Kurssin pitäjällä kiva ääni kuunnella, rauhallinen ja ymmärrettävä. Hyvä ja hyödyllinen koulutus Teamsin käytöstä.
Osallistuja
Oikein notkeaa ja selkeää esittelyä, kiitos. Varsin paljon näköjään jo osasinkin, mutta aina jotain nokkelaa ilmeni, jota en ollut osannut ottaa käyttöön.
Osallistuja
Kiva, kun kouluttaja puhui ja oli ilmeikäs.
Osallistuja
tähän olisi voinut olla suoraan jatkokurssi tarjolla
Osallistuja
kouluttaja on virkeä, ja kivasti juttelee, ei pitkästy. Kiitos taas!
Osallistuja
Erittäin hyvä kurkki, huvin toteuteetu, yhteydet toimivat ja kouluttaja oli loistava!
Osallistuja
Koulutuksen alkuosaa en juuri kuunnellut, oli merkittäviltä osin tuttua. Breakout rooms oli aihe, jonka vuoksi osallistuin.
Osallistuja
Aikamoisella tempolla meni, pieni hidastus olisi ollut paikallaan
Osallistuja
Aloitus oli vähän turhan hitaasti etenevä.
Osallistuja
Mainio kouluttaja ja selkeä esitys. Kiitos!
Osallistuja
Monipuolinen sisältö, kouluttajan ote oli rauhallinen, rento ja selkeä.
Osallistuja
Sisältöä oli melkoisen runsaasti, vaatii sulattelua ja harjoittelua.
Osallistuja
Vaikka osaan peruskäytön, opin uutta. Kaikkien pitäisi käydä tämä koulutus!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.