MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

Tehokkuuden uusi aikakausi: ChatGPT työn tekemisen tukena -seminaari

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tehokkuuden uusi aikakausi: ChatGPT työn tekemisen tukena -seminaari

Eduhouse Oy

Tervetuloa seminaariin!

Tekoäly muuttaa työtä nopeammin, kun osaamme kuvitellakaan ja näemme jo nyt, kuinka ChatGPT:tä käytetään sisällön tuottamiseen. Tässä seminaarissa käsittelemme ChatGPT:n mahdollisuuksia ja käyttöä. Tutustumme sen yleiseen käyttöperiaatteeseen, sekä saamme käytännön esimerkkejä ChatGPT:n käytöstä työssä, johtajan apuna sekä ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

Agenda

  • klo 13.00 seminaari alkaa
  • klo 13.05 Miten ChatGPT muuttaa maailmaa ja miten teet siitä uuden supervoiman
  • klo 13.45 ChatGPT johtajan oikeana kätenä
  • klo 14.15 tauko
  • klo 14.30 Voiko ChatGPT avustaa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa?

Puheenvuorot

Miten ChatGPT muuttaa maailmaa ja miten teet siitä uuden supervoiman
Esa Riutta, Digi Skill Specialist, Eduhouse Oy

ChatGPT on todella tehokkaampi työkalu, kuin monet vielä ymmärtävät. Se ei pelkästään tuota tekstiä pyynnöstä, se osaa myös tuottaa juuri sellaista sisältöä, kun haluat, analysoida ja jäsennellä dataa ja tehdä monia muita hämmästyttäviä asioita. Tässä puheenvuorossa avataan näitä jopa uskomattomia kykyjä ja puhutaan siitä miksi tekoäly ei enää ole vain kuriositeetti, vaan melkeinpä pakollinen työkalu.

ChatGPT johtajan oikeana kätenä
Dr. Juho Partanen, Programme Director, JSBE 

Tuntuuko, että sähköposteihin ja rutiineihin menee liikaa aikaa? ChatGPT toimii johtajan oikeana kätenä, auttaen hallinnoimaan työtehtäviä, vastaamaan sähköposteihin ja tiivistämään ja kirjoittamaan asiakirjoja. Oletteko valmiita ottamaan seuraavan askeleen kohti tehokkaampaa ja menestyksekkäämpää yritystä? Tule keräämään vinkit talteen!

Voiko ChatGPT avustaa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa?
Eero Lahtinen, organisaatiokehittäjä, Filosofian akatemia

Kuten moneen muuhunkin, ChatGPT on oiva työkalu sisäisen viestinnän tehostamiseen ja kehittämiseen. Mutta voiko tekoäly tosiaan parantaa ihmisten välistä vuorovaikutusta? Tässä puheenvuorossa keskustellaan käytännönläheisistä keinoista ChatGPT:tä hyödyntää sisäisessä viestinnässä ja vuorovaikutuksessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehokkuuden uusi aikakausi: ChatGPT työn tekemisen tukena -seminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Aiheesta kiinnostuneet

Kustannukset

240 €+ ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehokkuuden uusi aikakausi: ChatGPT työn tekemisen tukena -seminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu