⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Tekoäly ja ChatGPT myynnissä ja myyntityössä

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tekoäly ja ChatGPT myynnissä ja myyntityössä

Eduhouse Oy

Kehitä myyntitaitojasi ja tehokkuuttasi ChatGPT:n avulla! Tässä koulutuksessa Suomen ensimmäinen myynnin professori Petri Parvinen opettaa sinulle hyödyntämään tekoälyn tuomia etuja myyntityössäsi esimerkiksi asiakaskohtaamisissa. Koulutuksessa tiivistetään olennaisimmat tutkimustulokset ja parhaat käytännön vinkit tekoälyn hyödyntämiseksi myynnissä ja myyntityössä nykytiedon pohjalta.

Tavoite

Koulutus antaa eväitä hyödyntää tekoälyä työn tuottavuuden lisäämiseen (määrä), myyntityön kohdentamiseen (suunta) ja myyntityön parantamiseen (laatu).

Vaativuustaso

Taso 3: Kapeat ja syventävät aihealueet, jonkin verran erityiskysymyksiä.

Koulutuksen sisältöChatGPT myyjän työkaluna

  • Mahdollisuudet ja rajoitteet eri näkökulmista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoäly ja ChatGPT myynnissä ja myyntityössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille myyntityön kehityksestä kiinnostuneille.

Kouluttaja

Petri Parvinen on strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori, ja toiminut myös Suomen ensimmäisenä myynnin professorina. Hänen tutkimusryhmänsä tutkivat ja kehittävät psykologisia ja digitaalisia menetelmiä myynnin ja siihen liittyvän palvelun laadun, lisäarvon ja tehon parantamiseksi. Petri toimii jatkuvasti kädet savessa eri toimialoilla ja hänellä on runsaasti omakohtaista kokemusta myyntityöstä, myynnin johtamisesta, yritysten perustamisesta ja hallitustyöstä (mm. Cap Group, Kotipizza Group, Solita, Mehiläinen, Molok, SARC, Lipsanen, NHG). Petriä on kutsuttu osuvasti ”tiedeyhteisön pitelemättömäksi kauhukakaraksi, jonka räjähtävä ilmaisu on uutta ja raikasta akateemisen maailman suunnalta”.

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly ja ChatGPT myynnissä ja myyntityössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu