⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Tekoälyn sääntelyn ajankohtaiskatsaus

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tekoälyn sääntelyn ajankohtaiskatsaus

Eduhouse Oy

Kuka sääntelee tekoälyä ja millä tavoin? Tässä koulutuksessa tarkastellaan tekoälyn kehittyvää sääntelyä. Huomio keskittyy sekä nykyisiin sääntelyinstrumentteihin, erityisesti tietosuojasääntelyyn, sekä EU:n kehittelemään tekoälyn uuteen sääntökokonaisuuteen.

Tavoite

Koulutus antaa sinulle kattavan yleiskuva siitä, mitä laki sanoo tekoälystä.

Vaativuustaso

Taso 2: Edistynyt taso – Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettäväsisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidonkehittämiseen.

Koulutuksen sisältöTekoälyn sääntely

  • Profilointi
  • Automaattinen päätöksenteko
  • Tekoälyn kehittäminen
  • Tekoälyn riskit
  • Tekoäly ja perusoikeudet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoälyn sääntelyn ajankohtaiskatsaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Osallistujalla olisi kuitenkin hyvä olla jonkin verran käsitystä teknologioiden sääntelystä osallistuakseen koulutukseen.

Kouluttaja

Julkisoikeuden professori Susanna Lindroos-Hovinheimo (Helsingin yliopisto) tutkii digitalisaation vaikutuksia oikeuteen ja yhteiskuntaan. Hän on viime aikoina keskittynyt teknologioiden perusoikeuskysymyksiin, erityisesti yksityiselämän suojaan ja sananvapauteen.

Kustannukset

290 €+ ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn sääntelyn ajankohtaiskatsaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu