Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta WordPress – perusteet

Keskiarvo: 4

Perustuu 18 arviointiin

Osallistuja
Kakine kaikkiaan kurssi oli erittäin hyvin toteutettu ja opettavainen. Asiaa oli paljon, joten aika ehkä jäi hieman niukalle, mutta koulutta onnistui tiivistämään tärkeimmän tiedon tehokkaaseen pakettiin. Kurssin rakenne taukoineen oli erinomainen aiheen raskauteen nähden ja piti jaksamista hyvin yllä.
Osallistuja
Tiivis ja hyvä paketti! Asiaa oli paljon, joten rajoittaisin osallistujien huutelua langalla, pysäytti hyvän esityksen turhan usein. Mielestäni yksinkertaiset asiat voi selvittää itse tai laittaa chattiin kyssärin, jotta +40 hlöä ei käytä aikaansa turhaan.
Osallistuja
Loistava kouluttaja. Mutta koska aihe oli minulle uusi olisin toivonut että aikaa olisi ollut enemmän.
Osallistuja
Oli erittäin informatiivinen kurssi ja Jesse oli erinomainen opettaja
Osallistuja
erinomainen kouluttaja ja hyvä sisältö
Osallistuja
Tästä voisi pitää useammankin koulutuksen ns. jatko-osan
Osallistuja
On aina hyvä näissä kursseissa, joissa täytyy seurata jonkun järjestelmän tai ohjelman toimintaa, on pitää ruudun kuvakoko isona (kouluttajalla), koska jos omaa Zoomia käyttää, se ei toimi niin hyvin. Eli kuva isolle ja selkeästi kursori näkyviin, että näkee mitä opettaja niksauttelee, on vaikea muuten pysyä perässä.
Osallistuja
Hyvä, käytännönläheisiä vinkkejä sisältävä kokonaisuus. Koulutuksen pituus jäi hieman naftiksi.
Osallistuja
Osallistuja
Kurssin sisältö todella kattava. Kouluttajalla hyvä ääni ja puheentahti.
Osallistuja
Erinomainen kouluttaja
Osallistuja
Erinomainen esitys ja kouluttaja. Käytiin oleelliset asiat WP:stä
Osallistuja
Kiitos koulutuksesta, oikein hyvin esitetty ja käyty läpi vaikka aihe laaja. Eikä olisi uskonut, että vetäjä piti ensimmäistä koulutustaan.
Osallistuja
Se, että kurssin sisältö ei vastannut tarpeitani johtuu siitä, että en lukenut tarkkaan kurssikuvausta - mutta tämä ei ole kurssin eikä kouluttajan vika.
Osallistuja
Kouluttaja oli erittäin hyvä, asiantunteva ja selkeäsanainen sekä otti hyvin huomioon osallistujien esittämät kysymykset. Kurssin aihe oli erittäin mielenkiintoinen, joskin vai pintaraapaisu aiheeseen. Laajan aihepiirin vuoksi joistain asioista jäikin kaipaamaan runsaasti lisätietoa. Myös hieman pidempi tauko koulutuksen keskellä olisi ollut pai...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Taukoja olisi voinut olla, keskittyminen haastavaa kun istuu niin pitkiä pätkiä putkeen. Enemmin vaikka vähän pitempi kokonaisaika. Kouluttaja oikein osaava ja helppo seurata.
Osallistuja
Oikein mainio, lupsakka ja rento vetäjä. Hyvin tunsi asiansa ja osasi tiiviisti ja kattavasti opettaa.
Osallistuja
Selkeä, hyvä kouluttaja. Paljon asiaa, mutta keskeinen sisätö tuli käytyä läpi, Hyvä tunnelma, jossa saattoi tehdä ns. tyhmiä kysymyksiä. Hyvä kokonaisuus! Ilmoittautuduin kurssille edellisenä päivänä. Ilmeisesti siitä syystä linkki koulutukseen jäi tulematta. Sain puhelimitse yhteyden ja linkin nopeasti. Kiitos!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.