Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

ADR-koulutukset

Edusalo
Yhteenveto
Riippuen kurssista
Kysy seuraavia koulutuksia
   
Lähiopetus
Salo
Koulutus

ADR-koulutukset

ADR-koulutukset / Salon seudun ammattiopisto

ADR-kurssit

Kurssit ovat EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisia jatkokoulutuspäivä. Tarve TraFi-merkintään on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujalla tulee koulutuksessa olla mukanaan ajokortti.

ADR-PERUS (P)

ADR-peruskurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin lukuun ottamatta oikeutta kuljettaa räjähteitä (luokka 1) tai radioaktiivisia aineita (luokka 7). Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 3 x 7h
  • Koulutuksen hinta on 400 €/hlö (sis. alv 24 %). Lisäksi osallistuja maksaa ajolupamaksun 90 €, TraFi:n ajolupamaksun 40 € ja rekisteröintimaksun 17 €.

ADR-TÄYDENNYS (TP)

ADR-täydennyskurssin suorittamalla vaarallisten aineiden kuljetusoikeutesi jatkuu 5 vuodella. Kurssi on suoritettava ennen kuljetusoikeuden päättymistä ja se voidaan suorittaa aikaisintaan vuotta ennen edellisen luvan umpeutumista. Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 2 x 7 h.
  • Hinta: 280 €/hlö (sis. alv 24 %)+ ajolupamaksu 90 € (sis. säiliö), TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu17 €.

ADR-SÄILIÖ (ES)

ADR-säiliökurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden säiliökuljetuksiin. Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta. Edellytyksenä ADR-säiliökurssin suorittamiselle on ADRperuskurssin suorittaminen hyväksytysti.

  • Kesto 2 x 8 h.
  • Hinta: 280 €/hlö (sis. alv 24 %) + ajolupamaksu 90 €, TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu17 €.

YHDISTETTY ADR-PERUS (YP)

Tämän kurssin suorittamalla saat vaarallisten aineiden kuljetusoikeuden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin mukaan lukien oikeuden kuljettaa räjähteitä (luokka 1) tai radioaktiivisia-aineita (luokka 7). Yksi päivä on EU-direktiivin mukaista jatkokoulutusta.

  • Kesto 4 x 8 h
  • Koulutuksen hinta on 530 €/hlö (sis. alv 24 %) + ajolupamaksu 90 €, TraFi:n ajolupamaksu 40 € ja rekisteröintimaksu 17 €.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssit on suunnattu ammattikuljettajille.

Kustannukset

Katso yltä kurssikohtaiset hinnat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ADR-koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: