Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Elintarvikehygienia – koulutus ja testi

Edusalo
Yhteenveto
4 tuntia
   
Salo
Koulutus

Elintarvikehygienia – koulutus ja testi

Elintarvikehygienia – koulutus ja testi, hygieniapassi / SaloKehitä tietojasi elintarvikehygieniasta ja suorita hygieniapassi

Edusalo tarjoaa hygieniapassin suorittamiseen valmentavaa koulutusta, jonka tavoitteena on antaa osallistujalle kattavat tiedot elintarvikehygieniasta. Koulutus ja testi on suunnattu kaikille elintarvikehygienian parissa joko vapaa-aikana tai työn puolesta toimiville.

Koulutuksessa annetaan perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta ja hygienialain vaatimuksista. Koulutus ja itseopiskelumateriaaliin tutustuminen antavat valmiudet läpäistä hygieniaosaamistestin.

Elintarviketurvallisuusvirasto myöntää testin hyväksytysti suorittaneille hygieniaosaamiskortin. Testin kieli on suomi tai ruotsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikehygienia – koulutus ja testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hygieniapassia edellytetään kaikilta pakkaamattomien elintarvikkeiden parissa (työssä tai vapaa-ajalla) toimivilta.

Kustannukset

Hinta on 90 €/hlö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen ja testin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikehygienia – koulutus ja testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarvikehygienia – koulutus ja testi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: