Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti

Edusalo
Yhteenveto
8 tuntia
419,35 EUR + alv 24 % (yht. 519,99 EUR)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Lähiopetus
Salo
Koulutus

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti / Salon seudun ammattiopisto

Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti

Tavoitteena on, että koulutuksen käynyt osaa tehdä rakennuksen märkätilojen vedeneristystyöt itsenäisesti määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennus-ohjeiden mukaan oikeaa työjärjestystä noudattaen. VTT myöntää hakemuksesta koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle henkilösertifikaatin ensin kahdeksi vuodeksi, minkä jälkeen se uusitaan viideksi vuodeksi.

Teoriakoulutuksen jälkeen erikseen sovittuna päivänä järjestetään teoriakoe ja näyttö kunkin koulutettavan omalla työmaalla (Salon talousalueella) aidoissa olosuhteissa työmaan materiaaleja käyttäen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sinulle, jolla on vähintään 18 kk:n työkokemus rakennusalalta ja joka haluat sertifioida osaamisesi märkätilojen vedeneristämisestä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 520 €/hlö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää yhden näytön ja sertifikaatin; uusintanäyttö 100 € (sis. alv 24 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Märkätilojen vedeneristäjä sertifikaatti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: