Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot, työvoimakoulutus

Edusalo
Yhteenveto
12 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
1.9.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Työvoimakoulutus
Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot

Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot, työvoimakoulutus

Koulutus suuntautuu ravintolakokkien, suurtalouskokkien sekä tarjoilijoiden ja baarimestareiden ammattihenkilökunnan työtehtäviin. Tavoitteena on laajentaa osaamista ruokapalvelujen ja ravintolan asiakaspalvelujen ammattitutkintoihin saakka ja edistää työllistymistä. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa tutkinto tai tutkinnon osia.

Koulutuksen tavoitteena on suurtalouskokin, ravintolakokin, tarjoilijan tai baarimestarin valmistavan koulutuksen suorittaneiden selviytyminen hyväksytysti ammattitutkinnon tai tutkinnonosan suorituksista ja työllistyminen alalle. Opiskelijalla voi olla aiempaa tarjoilu- tai ruoanvalmistusosaamista. Koulutukseen valittavilta edellytetään alan perustutkintoa tai kolmen vuoden työkokemusta.

Koulutuksessa voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia. Aiemmasta osaamisestasi riippuen, koulutus kestää enintään vuoden ja etenee henkilökohtaisesti laadittavan osaamissuunnitelman mukaisesti. Teoriakoulutus tapahtuu pääsääntöisesti päiväkoulutuksena. Työssäoppimisen aikana noudatetaan työnantajan työaikoja ja edellytetään vuorotyövalmiutta.

Valittavat opintosuunnat ovat:

  • Ravintolan asiakaspalvelututkinnon sisällöt: tarjoilija, baarimestari
  • Ruokapalvelujen ammattitutkinnon sisällöt: ravintolakokki, suurtalouskokki

Ravintola-alalla työskentelevältä henkilöltä edellytetään joustavuutta ja oikeaa asennetta työtä kohtaan. Ala työllistää henkilöitä, joilla on halu työskennellä ihmisten kanssa. Ravintola-alalla pidetään tärkeänä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvien työaikojen puitteissa ja halua oppia uusia asioita. Koulutukseen hyväksytään ensin kahdeksan viikon tutustumisjakson ajaksi. Jakson aikana tutustutaan alaan työ- ja koulutusalana, selvitetään henkilökohtainen soveltuvuus alalle ja laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen valittavilta edellytetään alan perustutkintoa tai kolmen vuoden työkokemusta.

Koulutuspaikka

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Santalahdentie 10

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintolan asiakaspalvelujen ja ruokapalvelujen ammattitutkinnot, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: