Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus

Edusalo
Yhteenveto
HOKS:in mukaan
17.8.2020
Haku päättyy: 20.7.2020
   
Lähiopetus
Salo
Työvoimakoulutus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, osaamisalan suorittaminen, työvoimakoulutus, Salon seudun ammattiopisto

Lähihoitajaksi työvoimakoulutuksella

Tavoitteena on valmistua sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, yhdestä seuraavista osaamisaloista:

  • sairaanhoito ja huolenpito
  • vammaistyö
  • ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen

Koulutus muodostuu ammatillisista tutkinnon osista sekä yhteisistä tutkinnon osista (yhteensä 180 osp) henkilökohtaisen opintojen etenemisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutus on päätoimista opiskelua ja sisältää mm. lähi-, etä- ja verkko-opintoja sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta.

Koulutusajan pituus riippuu aikaisemmasta koulutustaustasta / työkokemuksesta ja määräytyy näin ollen yksilöllisesti. Arvioitu aika on 1½–2 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta.

Työttömät ja työttömyysuhanalaiset työnhakijat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve sekä varastoalan koulutukseen motivoituneet ja soveltuvat henkilöt. Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvä terveys sekä koulutukseen ja työhön riittävä suomen kielen taito. B-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Kustannukset

Työvoimakoulutuksen ehtojen täyttyessä koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Edusalossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Edusalossa voi osallistua myös lupa- ja ammattipätevyyskoulutuksiin ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ensiapukurssit nyt webinaarina

Nyt voit suorittaa ensiapukursseja webinaarina. Osallistuminen on helppoa ja kurssin suoritettuasi saat sertifioidun ensiavun pätevyyden.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: