Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir)

Edusalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Salo
Koulutus

Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir)

Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir) / Salon seudun ammattiopisto

Kuljetusalan työturvallisuuskoulutus

Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa henkilöstön työturvallisuusosaamista ja herättää kiinnostusta aihetta kohtaan. Tavoitteena on myös tapaturmien vähentäminen sekä tapaturmista ja niistä aiheutuvista menetyksistä johtuvien kustannuksien alentaminen.

Koulutuksella pyritään parantamaan käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä sekä yhtenäistämään toimintatapoja. Koulutus antaa valmiudet laadukkaaseen perehdytykseen ja perustietoa työsuojelusta.

Ammattipätevyysdirektiivin mukainen jatkokoulutuspäivä

Koulutus kuuluu ammattipätevyysdirektiivin piiriin. Tarve TraFi-merkintään on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujalla tulee olla koulutuksessa mukanaan ajokortti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattuu kuljetusalalla toimiville.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 135 €/hlö (sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskortin. Lisäksi maksetaan TraFi:n rekisteröintimaksu 17 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskoulutus kuljetusalalle (dir) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: