Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Vesityökorttikoulutus

Edusalo
Yhteenveto
1 päivä
Kysy seuraavaa koulutusta/testiä
   
Lähiopetus
Salo
Koulutus

Vesityökorttikoulutus

Vesityökorttikoulutus / Salon seudun ammattiopisto

Kerää koulutuksesta valmiudet vesityökortin suorittamiseen!

Vesityökorttikoulutuksen tavoitteena on suorittaa hyväksytysti Valviran ylläpitämä talousvesihygieeninen osaamistesti ja saada siitä Valviran myöntämä vesityökortti, joka on voimassa viisi vuotta testipäivästä. Koulutus antaa perustiedot veden hankinnasta ja käsittelystä, jakeluverkostosta, hygienian merkityksestä, lainsäädännöstä, talousveden valvonnasta, riskien hallinnasta ja erityistilanteissa toimimisesta. Koulutus antaa valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen osaamistesti.

Testissä osaamisalueena on vesilaitostekniikka ja vesijohtoverkostot, joista voi suorittaa vain yhden kerrallaan. Vesityökortin voi suorittaa myös pelkkään testiin osallistumalla. Testeihin valmistaudutaan lukemalla ”Vesilaitostekniikka ja hygienia” -julkaisu.

Koulutuksesta voi saada kuljetusalan EU-direktiivin mukaisen jatkokoulutuspäivämerkinnän TraFi:n rekisteriin. Huomioithan, että merkintää ei saa pelkän testiin osallistumisesta, vaan sinun tulee osallistua myös koulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sinulle, joka voit vaikuttaa vedenhankintaan, -käsittelyyn ja -jakeluun sekä talousveden laatuun. Työskentelet talousvettä toimittavassa laitoksessa tai vesijohtoverkostotöissä ja teet talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä. Valvira vaatii, että Sinulla on oltava voimassa oleva vesityökortti. Sinulle, joka työskentelet esim. uimahallissa, kylpylässä tai vastaavassa laitoksessa ja olet tekemisissä allasveden laatuun vaikuttavien toimenpiteiden kanssa. Valvira vaatii, että Sinulla on oltava voimassa oleva allasvesityökortti.

Aikataulu

Koulutus kestää yhden päivän ja se järjestetään klo 8–15. Testi klo 15–16. Koulutuspäivänä voi osallistua myös pelkkään testiin.

Kustannukset

  • Koulutuksen ja testin yhteishinta on 160 €/hlö (sis. alv 24 %) sisältäen vesityökortin ja ”Vesilaitostekniikka ja hygienia” -julkaisun.
  • Pelkkä testi on 70 €/hlö (sis. alv 24 %) sisältäen vesityökortin.
  • Jos osallistuja haluaa TraFi:n jatkokoulutuspäivämerkinnän, lisätään hintaan TraFi:n voimassa oleva rekisteröintimaksu 17 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Edusalossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Edusalossa voi osallistua myös lupa- ja ammattipätevyyskoulutuksiin ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: