Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yleinen kielitutkinto - YKI

Edusalo
Yhteenveto
120 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 120 EUR)
ruotsi, suomi
Koulutus
Salo
Alkavat koulutukset
Salo
120 EUR
26.3.2022

Salo
120 EUR
9.4.2022

Salo
120 EUR
23.4.2022

Salo
120 EUR
21.5.2022
Yleinen kielitutkinto - YKI | Edusalo

Yleinen kielitutkinto - YKI

Yleinen kielitutkinto on valtakunnallinen Opetushallituksen ja Jyväskylän yliopiston kehittämä aikuisille suunnattu kielitutkinto.

Yleinen kielitutkinto - YKI Edusalossa

Koe mittaa kielen osaamista käytännön tilanteissa. Kielitaito arvioidaan asteikolla perustaso 1–2, keskitaso 3–4 ja ylin taso 5–6. Testit koostuvat neljästä osakokeesta: tekstin ymmärtäminen, kirjoittaminen, puheen ymmärtäminen ja puhuminen. Tutkinto antaa luotettavan arvion kokeen suorittajan kielitaidosta riippumatta siitä, missä ja miten kielitaito on hankittu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Opintopolku-sivujen kautta. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja maksulinkin. Maksuaikaa on 8 päivää ja maksun eräpäivä lukee vahvistusviestissä. Jos ilmoittautumismaksun jättää maksamatta, menettää paikan.

Yleiset kielitutkinnot ja koronavirus

Koronavirustilanteesta johtuen tällä hetkellä on käsillä poikkeustilanne. Siksi YKI-tutkintojen järjestäminen voidaan perua lyhyelläkin aikavälillä. 

Jos olet ilmoittautunut YKI-tutkintoon, ja se perutaan niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme toimintaohjeet asiassa. Pääasiallisesti ilmoittautuminen siirretään seuraavaan saman kielen ja tason tutkintoon. Odota siis toimintaohjeita tutkintopaikasta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yleinen kielitutkinto - YKI, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka haluavat parantaa kielitaitojaan.

Tutkinto / todistus

Yleinen kielitutkinto - YKI

Aikataulu

Testipäivät:

YKI-testipäivät ovat valtakunnallisia. Seuraavat järjestettävät keskitason testit Edusalossa:

  • 26.3.2022, englanti    Ilmoittautumisaika: 1.-28.2.2022

  • 9.4.2022, suomi          Ilmoittautumisaika: 1.-28.2.2022

  • 23.4.2022, ruotsi         Ilmoittautumisaika: 1.-28.2.2022

  • 21.5.2022, suomi         Ilmoittautumisaika: 19.-29.4.2022

Koulutuspaikka

Yleinen kielitutkinto - YKI-testit järjestetään Edusalossa. Ilmoittautuminen testeihin tapahtuu Opintopolku-sivujen kautta.

Kustannukset

  • Perustaso 120€
  • Keskitaso 140€
  • Ylin taso 180€

Ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, vaikka et tulisi testiin. Ota yhteyttä Edusaloon, jos et pääse paikalle. Osallistumisesi voidaan siirtää seuraavaan testikertaan. Testiin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yleinen kielitutkinto - YKI? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää mm. henkilöstökoulutuksia yrityksille, työyhteisöille ja yksityishenkilöille. Yleisimmät henkilöstökoulutustuotteemme ovat: räätälöidyt työyhteisökohtaiset koulutukset, valmennukset ja työelämän kehittämispalvelut Yhteishankintakoulutukset ELY:n kanssa (Rekry-, Täsmä- ja Muutoskoulutus) lupakorttikoulutukset, mm. työturva-, tulityö-, ensiapukoulutukset,  elintarvikehygienia- ja anniskelutestit ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Taitajankatu 2
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Räätälöityä kielikoulutusta

MRBE Oy:n kokeneet kouluttajat tukevat yrityksesi kehittymistä kansainvälisen toiminnan ja vuorovaikutuksen alalla. Pyydä tarjous kielikoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yleinen kielitutkinto - YKI täytä seuraavat tiedot: