Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilä on vuorovaikutusta, palvelua, harrastusta ja elämää. Eerikkilän Urheiluopisto on vuonna 1949 perustettu liikunta- ja vapaa-ajankeskus. Urheiluopistosta valmistuu liikunta-alan ammattilaisia, erä- ja luonto-oppaita sekä hoitoalan osaajia.

Eerikkilä on suomalaisen terveysliikunnan aktiivinen kehittäjä

Eerikkilän Urheiluopiston tavoitteena on kehittää suomalaista terveysliikuntaa ja tarjota valmennuskeskuspalveluja erityisesti jalkapallon ja salibandyn harrastajille. Vahva osaaminen jalkapallon osalta näkyy esimerkiksi vuonna 2011 perustetusta Sami Hyypiä Akatemiasta. Akatemian keskeinen sisältö on kehittää huippu-urheilun vaatimusten mukaisesti jalkapallotoimintaa lapsesta aikuiseksi.

Eerikkilän Urheiluopisto tarjoaa myös vapaa-ajan palveluita, joissa voi parantaa omaa kuntoaan ja harrastaa veloituksetta eri liikuntamuotoja. Urheiluopistolta löydät erinomaiset puitteet urheilun harrastamiseen.

Haluatko lisätietoa Eerikkilän Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Eerikkilän Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta.  Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Eerikkilän Urheiluopistoon täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Hyvinvointiala
Liikunta-ala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Valmentajan erikoisammattitutkinto (VEAT) n. 15 kuukautta 2 900 EUR + alv 0 % Tammela

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Eerikkilän Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Eerikkilän Urheiluopisto

Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä

 Näytä puhelinnumero
www.eerikkila.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.