Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
3 tuntia
370 EUR + alv 24 %
11.11.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari

ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari

Suuntautuvatko myyntisi EU:n ulkopuolelle tai ostatko tavaraa EU:n ulkopuolelta? Tässä kansainvälisen kaupan kolmannessa koulutuskokonaisuudessa käydään läpi EU:n ulkopuolisten maiden kanssa käytävän kaupan arvonlisäverotusta.

Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus on aiheena erittäin laaja, ja siitä syystä koulutukset on  jaettu kolmeksi erisisältöisiksi, puolen päivän mittaisiksi koulutuksiksi.

Tässä trilogian viimeisessä webinaarissa käydään läpi verottoman vientimyynnin edellytyksiä ja maahantuontiin liittyviä arvonlisäverokysymyksiä. Koulutuksessa keskitytään myös myyntien ja ostojen raportointiin ALV-ilmoituksella ja pohditaan, miten ALV-riskit vientimyynnissä voidaan välttää.

Koulutuksen aikana käsitellään mm.

  • Tavaran maahantuonti
  • Vientimyynnin perusteet
  • Verottomuuden edellytykset
  • Ahvenanmaan erityisasema
  • Raportointi ALV-ilmoituksella
  • Laskumerkinnät.

Trilogian osat eivät ole toisistaan riippuvaisia, vaan jokainen osa on oma kokonaisuutensa – ja yhdessä ne muodostavat erittäin kattavan ALV-tietopaketin!

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi kouluttajan toimesta, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paika päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenne, jolloin voit katsoa tallenteen kahden viikon ajan missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille kansainvälisen kaupan arvonlisäverotuksen parissa työskenteleville.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii alan huippuasiantuntija ja komission asiantuntijatyöryhmän VAT Expert Group:n edustaja Suomesta, joka on aitiopaikalla vaikuttamassa EU:n verolainsäädäntöön: EK:n veroasiantuntija Tiina Ruohola.

Kustannukset

  • Hinta: 370,00 € + alv 24 %
  • EK:n jäsenhinta: 290,00 € + 24 %

Osallistumismaksu sisältää etukäteen toimitettavan sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Tallenne on katsottavissa 14 vrk:n ajan tilaisuuden jälkeen.

EK-Tieto laskuttaa osallistumismaksun jälkikäteen.

Huom! Osallistuessasi kahteen vapaasti valitsemaasi trilogia-webinaariin saat ne pakettihintaan: 485 eur (EK:n jäsen) / 620 eur (ei-jäsen). Mikäli osallistut kaikkiin kolmeen trilogia-webinaariin, saat ne huippuedulliseen pakettihintaan: 695 eur (EK:n jäsen) / 890 eur (ei-jäsen).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: