Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ennakkoperintä 2021 -päivät

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1 päivä
485 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Imatra, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Helsinki
485 EUR
7.12.2020
Ennakkoperintä 2021 -päivien kiertueaikataulu!

Ennakkoperintä 2021 -päivät

Ennakkoperintäpäiviltä on haettu ajankohtaista tietoa palkka-, talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä jo yli 40 vuoden ajan. Tänä päivänä seminaari käsittelee tärkeitä uudistuksia ja ajankohtaisia asioita mm. tulorekisteriin, palkkaverotukseen ja ennakkoperintään liittyen, tavoittaen vuosittain jo yli 1 000 alan ammattilaista!

Päivän mittaisessa seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovat näin ollen parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

Seminaarissa käsitellään ennakkoperintään ja tulorekisteriin liittyviä, päivän kuumia kysymyksiä, ja yleisöllä on mahdollisuus esittää mieltä askarruttavia vero- ja palkkakysymyksiä päivän kysymysklinikoissa! Tule siis kuulemaan Elinkeinoelämän keskusliiton sekä Verohallinnon huippuosaajia. Saat kotiin viemisiksi suositun materiaalipaketin, EP2021-kirjan, josta on todellista käytännön apua omaan työhösi vielä pitkään!

Ajankohtainen ja monipuolinen ohjelma

Olemme koonneet päivän ohjelman tiiviiksi paketiksi, jossa kerrotaan kaikki olennaisimmat uudistukset ja muutokset liittyen ennakkoperintään, tulorekisteriin ja palkkaverotukseen. Päivän aikana käsitellään muun muassa:

 • Verolainsäädännön muutokset (lakimuutokset & veroperusteet)
 • Ennakkoperintä 2021 (muutokset Verohallinnon sähköisiin palveluihin, luontoisedut & kustannusten korvaukset)
 • Palkkahallinnon osuus: Kun työ vähenee (lomautus- ja irtisanomistilanteita palkkojen, korvausten, lomaetuuksien ja sosiaalivakuutusmaksujen osalta)
 • Ajankohtaista tulorekisteristä (2021 alusta voimaan tulevat muutokset, ilmoittamisen uudet ja muuttuneet ohjeet & kompastuskohdat)
 • Ennakkoperinnän ja palkkaverotuksen erityiskysymyksiä (aiheina mm. etätyö, lomautukset sekä kansainväliset tilanteet)
 • Uusinta oikeuskäytäntöä (mm. verohallinnon uusimmat ennakkoratkaisut)

Ennakkoperintäpäiville ajasta ja paikasta riippumatta!

Livestreamissa, eli suoran verkkolähetyksen aikana näet ja kuulet kaiken, aivan kuin olisit itse paikan päällä. Tänä vuonna tarjoamme yhteensä jopa kuusi Livestream-tilaisuutta perinteisen kiertueemme lisäksi!

Livestreamiin ilmoittautuneille hintaan sisältyy tilaisuuden tallenne, johon saa jopa puolen vuoden katseluoikeuden!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ennakkoperintä 2021 -päivät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu palkanlaskijoille, yrittäjille ja kaikille palkkojen verotuksen ja ennakkoperinnän kanssa työskenteleville.

Aikataulu

Kiertuepäivät ja -paikkakunnat:

ti 24.11. Imatra, Imatran kulttuuritalo Virta
ke 25.11. Lahti, Sibeliustalo & Livestream Lahti
pe 27.11. Vaasa, Scandic Waskia

ti 1.12.  Kuopio, Scandic Kuopio
ke 2.12. Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra & Livestream Jyväskylä
pe 4.12. Oulu, Scandic Oulu City

ma 7.12. Helsinki I, Helsingin Messukeskus & Livestream Helsinki I
pe 11.12. Turku, Turun Messukeskus & Livestream  Turku

ti 15.12. Tampere, Tampere-talo & Livestream Tampere
ke 16.12. Pori, Scandic Pori
pe 18.12. Helsinki II, Helsingin Messukeskus & Livestream Helsinki II

Kouluttaja

Päivän mittaisessa seminaarissa luennoivat Suomen verotuksen huippuosaajat, jotka seuraavat alan kehitystä aitiopaikoiltaan herkeämättä. Nämä huippuammattilaiset ovat mukana vaikuttamassa tulevaisuuden veromuutoksiin tälläkin hetkellä, ja ovat näin ollen parhaita asiantuntijoita kertomaan alalla tapahtuvista muutoksista.

 • Anita Isomaa
 • Lauri Lehmusoja
 • Antti Kondelin
 • Sari Wulff
 • Tomi Peltomäki
 • Janne Myllymäki

Kustannukset

 • Hinta: 485,00 € + alv 24%
 • EK:n jäsenhinta: 390,00 € + alv 24%

Osallistumismaksu sisältää jaettavan koulutusmateriaalin sekä ohjelman mukaiset kahvi- ja lounastarjoilut paikan päällä. Livestream-osallistujille osallistumismaksu sisältää jaettavan koulutusmateriaalin lisäksi tilaisuuden tallenteen, joka on katsottavissa 6 kk tilaisuuden jälkeen.

Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai Livestreamin kautta osallistuttaessa, ja se laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ennakkoperintä 2021 -päivät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ennakkoperintä 2021 -päivät täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: