Euroopan unionin CER- ja NIS2 -direktiivien kansallisten toimeenpanolakien voimaantulo lähenee – olemmeko valmiina?

EK-Tieto Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Hinta
340 EUR + alv 24 % (yht. 421,60 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 tuntia
Hinta
340 EUR + alv 24 % (yht. 421,60 EUR)
Seuraava toteutus
29 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 340 EUR + alv 24 % / osallistuja

Euroopan unionin CER- ja NIS2 -direktiivien kansallisten toimeenpanolakien voimaantulo lähenee – olemmeko valmiina?

EK-Tieto Oy

CER-direktiivin (Critical Entities’ Resilience Directive) tavoitteena on yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten palveluiden häiriönsietokyvyn parantaminen, eli elintärkeiden palveluiden mahdollisimman häiriöttömän toiminnan sekä jatkuvuuden varmistaminen.

NIS2-direktiivi (Directive on Security of Network and Information Systems) on tietoverkkoja ja tietoturvallisuutta koskeva säädös, jonka tavoitteena on parantaa EU-jäsenmaiden ja niissä toimivien kriittisten organisaatioiden kyberturvallisuutta.

  Yhdessä nämä kaksi direktiiviä pyrkivät kattamaan organisaatioiden kyberfyysisen rajapinnan, joissa molemmissa keskitytään mm. yksittäisiin soveltamisalan organisaatioihin, EU-jäsenvaltioiden sisäiseen yhteistyöhön ja viranomaistoimintaan, sekä EU-jäsenvaltioiden väliseen ja EU-tason viranomaisyhteistyöhön.

Molempien direktiivien kansalliset toimeenpanolait on direktiivien mukaan hyväksyttävä 17.10.2024 mennessä.

Monissa yrityksissä pohditaan tällä hetkellä mm.

  • kuuluvatko ko. yritykset soveltamisalaan
  • mitä vaatimukset ovat
  • miten nykyistä toimintaa tulisi niiden vuoksi muuttaa
  • mistä ylipäätään valmistautuminen kannattaisi aloittaa

Yhdessä toimeenpantavat lait laajentavat olennaisesti organisaation ulkopuolelta tulevaa varautumisen ohjausta myös yrityskentässä ja tulevat muuttamaan dynamiikkaa, jolla tähän saakka Suomessa on huoltovarmuutta ja varautumista rakennettu.

Tule kuulemaan direktiivien keskeisimmistä tavoitteista, toimeenpanosta sekä soveltamisesta suomalaisissa organisaatioissa!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu: turvallisuus- ja riskienhallintajohdolle, turvallisuusvastaaville, turvallisuusalan päättäjille, asiantuntijoille, alan yrittäjille ja järjestöjen edustajille sekä julkishallinnon turvallisuustehtävissä toimiville.

Aikataulu

09:00 – 11:00

Koulutuspaikka

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii riskienhallinnan, yritysturvallisuuden ja niihin liittyvän juridiikan johtava asiantuntija ja varatuomari Markku Rajamäki, Elinkeinoelämän keskusliitto (EK)

Kustannukset

Normaalihinta: 340,00
EK:n jäsenhinta: 260,00

Hintoihin lisätäänkulloinkin voimassa oleva alv.

Osallistumismaksu sisältää:

  • sähköisen koulutusmateriaalin (pdf)
  • webinaaritallenteen 30 vrk käyttöön

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Euroopan unionin CER- ja NIS2 -direktiivien kansallisten toimeenpanolakien voimaantulo lähenee – olemmeko valmiina?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
EK-Tieto Oy
Eteläranta 10
00130

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia koulutuksia ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös webinaaritallenteet....

Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu