Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - lähikoulutus & live-webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
3 tuntia
295 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
295 EUR
20.10.2020

Verkossa
295 EUR
20.10.2020
Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin

Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - lähikoulutus & live-webinaari

Liiketoiminnan eri vaiheissa, tilanteissa ja toiminnoissa tulee toisinaan tarpeen miettiä toiminnan uudelleen järjestelyjä. Tällöin kyseeseen voi tulla erilaiset yritysjärjestelyt, ulkoistamiset, palveluntarjoajan vaihtamiset ja muut vastaavat tilanteet. Tässä koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti miten ja milloin erilaiset tilanteet muodostavat työoikeudellisen liikkeen luovutuksen, mitä työehdoille tapahtuu näissä tilanteissa ja mitä yt-velvoitteita niihin liittyy.

Erilaisilla yritysjärjestelyillä ja toimintojen ulkoistamisilla voi olla suuria vaikutuksia työsuhteisiin. Vaikutukset riippuvat tavasta, jolla järjestely toteutetaan. Työntekijät voivat siirtyä ns. vanhoina työntekijöinä – tai voi jopa olla, että heillä ei ole lainkaan oikeutta siirtyä uuteen yritykseen. Siirtyvien työntekijöiden työsuhteen ehdot pysyvät usein samoina, mutta tietyin edellytyksin niitäkin voi olla mahdollista muuttaa.

Vältä liiketoiminnan luovutukseen liittyvät tavallisimmat sudenkuopat ja tule kuulemaan vastaukset usein esiin nouseviin kysymyksiin, kuten:

  • Milloin toiminnan ulkoistaminen muodostaa liikkeen luovutuksen?
  • Jos vain osa liiketoimintaa luovutetaan, miten päätetään, ketkä työntekijät siirtyvät toiseen yritykseen?
  • Missä vaiheessa yt-neuvottelut on käytävä ja kenen kanssa?

Koulutuksessa kuulet huippuasiantuntijan johdatuksella, mitä erilaisia oikeuksia, velvollisuuksia ja vastuita eri osapuolilla on näissä tilanteissa.

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosituksena on Chrome tai Firefox) sekä sähköpostin. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - lähikoulutus & live-webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yrityksien johto- ja päättäjätason henkilöille, yrittäjille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, esimiehille ja luottamushenkilöille.

Koulutuspaikka

Helsinki & Webinaari: 20.10.2020, klo 09:00 – 12:00.

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, Helsinki.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii kokenut työoikeuden ja työehtosopimusten osaaja, vaikuttaja ja asiantuntija Markus Äimälä (Lakiasiainjohtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto EK | Toimitusjohtaja, EK-Tieto Oy). 

Kustannukset

  • Koulutuksen hinta on 295,00 € + alv 24%.
  • EK:n jäsenhinta on 235,00 € + alv 24%.

  • Osallistumismaksu sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.
  • Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Webinaaritallenne on katsottavissa 14 vrk tilaisuuden jälkeen.
  • Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaarin kautta osallistuttaessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - lähikoulutus & live-webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - lähikoulutus & live-webinaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: