Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1,5 tuntia
EK:n jäsenhinta 190 € + alv 24 %
   
Verkossa
Koulutus
Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin

Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - webinaari

Liiketoiminnan eri vaiheissa, tilanteissa ja toiminnoissa tulee toisinaan tarpeen miettiä toiminnan uudelleen järjestelyjä. Tällöin kyseeseen voi tulla erilaiset yritysjärjestelyt, ulkoistamiset, palveluntarjoajan vaihtamiset ja muut vastaavat tilanteet. Tässä koulutuksessa kerrotaan käytännönläheisesti miten ja milloin erilaiset tilanteet muodostavat työoikeudellisen liikkeen luovutuksen, mitä työehdoille tapahtuu näissä tilanteissa ja mitä yt-velvoitteita niihin liittyy.

Erilaisilla yritysjärjestelyillä ja toimintojen ulkoistamisilla voi olla suuria vaikutuksia työsuhteisiin. Vaikutukset riippuvat tavasta, jolla järjestely toteutetaan. Työntekijät voivat siirtyä ns. vanhoina työntekijöinä – tai voi jopa olla, että heillä ei ole lainkaan oikeutta siirtyä uuteen yritykseen. Siirtyvien työntekijöiden työsuhteen ehdot pysyvät usein samoina, mutta tietyin edellytyksin niitäkin voi olla mahdollista muuttaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa saat vastaukset usein esiin nouseviin kysymyksiin, kuten:

  • Milloin toiminnan ulkoistaminen muodostaa liikkeen luovutuksen?
  • Jos vain osa liiketoimintaa luovutetaan, miten päätetään, ketkä työntekijät siirtyvät toiseen yritykseen?
  • Missä vaiheessa yt-neuvottelut on käytävä ja kenen kanssa?

Koulutuksessa kuulet huippuasiantuntijan johdatuksella, mitä erilaisia oikeuksia, velvollisuuksia ja vastuita eri osapuolilla on näissä tilanteissa.

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yrityksien johto- ja päättäjätason henkilöille, yrittäjille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, esimiehille ja luottamushenkilöille.

Aikataulu

klo 8.30 Webinaariympäristö aukeaa
klo 9.00 Koulutus alkaa
klo 10.30 Koulutus päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana toimii kokenut työoikeuden ja työehtosopimusten osaaja, vaikuttaja ja asiantuntija Markus Äimälä (Lakiasiainjohtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto EK | Toimitusjohtaja, EK-Tieto Oy). 

Kustannukset

Webinaarihinnat:

  • Koulutuksen hinta on 250,00 € + alv 24%.
  • EK:n jäsenhinta on 190,00 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liikkeen luovutus: ulkoistamisen, alihankinnan ja yrityskauppojen vaikutukset työsuhteisiin - webinaari täytä seuraavat tiedot: