Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet (lähikoulutus & livewebinaari)

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
3 tuntia
290 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 24.9.2019
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
1.10.2019 12:30 
290 EUR
Verkossa/etänä
1.10.2019 12:30 
290 EUR
Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet

Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet (lähikoulutus & livewebinaari)

Kurssilla käydään yksityiskohtaisesti läpi vaihtelevia työsopimuksia koskeva lainsäädäntö. Vaihtelevalla työajalla tarkoitetaan mm. niin sanottuja nollasopimuksia ja sopimuksia, joissa on sovittu työajan vaihteluvälistä (esim. 0–40 t/vk). Kesäkuussä 2018 voimaan tulleessa uudessa sääntelyssä rajoitetaan näiden sopimusten käyttöä ja luodaan niille pelisäännöt.

Koulutuksen sisältö

Kurssilla esitellään oikeuskäytännön valossa ne perusteet, joiden nojalla työnantaja voi tehdä määräaikaisen työsopimuksen. Lisäksi esitellään tilanteita, joissa useita määräaikaisia työsopimuksia sovitaan peräkkäin, ja edellytyksiä, joiden vallitessa tällaiset ketjutetut määräaikaiset työsopimukset voivat muodostaa toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Kurssilla käsitellään myös osa-aikaisiin työsopimuksiin liittyviä kysymyksiä. Osa-aikaiseen työsopimukseen liittyy työnantajan velvollisuus tarjota lisätyötä, ja vastaavasti työntekijän kanssa voidaan sopia velvollisuudesta vastaanottaa lisätyötä.

Vuokratyötä käytetään tyypillisesti sijaisuuksiin ja muihin tilapäisiin työvoiman tarpeisiin. Näistä aiheista tuodaan esiin mm. vuokratyövoiman käyttöön liittyviä kysymyksiä käyttäjäyrityksen näkökulmasta, muun muassa vastuun jakautuminen vuokratyöyrityksen ja käyttäjäyrityksen kesken.

Webinaaritoteutus

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosituksena Chrome tai Firefox) sekä sähköpostin.

Sinulle lähetetään 2–3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet (lähikoulutus & livewebinaari), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöpäälliköille, yritysjohdolle, esimiehille sekä muille henkilöille, jotka ovat asiasta kiinnostuneita.

Aikataulu

12.00 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvi paikan päällä osallistuville

Webinaarilinjat avataan noin klo 12–12.15, jonka jälkeen koulutuksen alkamista odotetaan ”odotushuoneessa”.

12.30 Koulutus alkaa

Kahvitauko

Koulutus jatkuu

15.30 Koulutus päättyy

Koulutuspaikka

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, Helsinki tai etänä livewebinaarin välityksellä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimiityösuhteisiin liittyvien riita- ja rikosasioiden erityisosaaja, Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Santtu Niemi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 290 € + alv 24 %. EK:n jäsenyrityksille hinta 230 € + alv 24 %. Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaariin osallistuessa.

Osallistumismaksu sisältää sähköisen kurssimateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla. Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin lisäksi webinaaritallenteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet (lähikoulutus & livewebinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet (lähikoulutus & livewebinaari) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta HR-ammattilaisille

Kieliavain tarjoaa tehokasta kielikoulutusta HR-ammattilaisille ja työelämän vaihteleviin tarpeisiin. Pyydä tarjous ja varaa aika koulutusneuvontaan.