Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
2 tuntia
jäsenhinta: 210 € + alv 24 %
   
Verkossa
Koulutus
Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

Perhevapaat uudistuvat vuonna 2022. Tulevassa perhevapaamallissa perheille on enemmän mahdollisuuksia, valinnanvapautta ja joustoja perhevapaiden pitämiseen.

Perhevapaauudistusta valmistelleiden STM:n ja TEM:n kolmikantaisten työryhmien mietintö on julkaistu helmikuussa 2021. Perhevapaauudistuksen yhteydessä pannaan täytäntöön myös EU:n työelämän tasapaino -direktiivistä johtuvat muutostarpeet.

Uuden sääntelyn on määrä tulla voimaan 1.8.2022 ja se tuo muutoksia mm. sairausvakuutuslain perhevapaaetuuksiin ja työsopimuslain mukaiseen perhevapaajärjestelmään. Uudistuksen yhteydessä työsopimuslakiin lisätään mm. uusi työelämän tasapainodirektiivin edellyttämä omaishoitovapaa, jota työntekijä voi käyttää vakavasti sairaan ja tukea tarvitsevat omaisen hoitoon liittyvissä tilanteissa.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Työsopimuslain uusi perhevapaakokonaisuus
    • Uudistus lisää perhevapaiden käytön joustavuutta ja perheiden valinnanvapautta – Mikä muuttuu?
    • Isyysvapaa poistuu – Isille jatkossa pidempi ja joustavampi vanhempainvapaa
    • Uusi omaishoitovapaa – Kuka voi käyttää ja missä tilanteissa?
  • Keskeiset muutokset sairausvakuutuslain perhevapaaetuuksiin

Toteutus

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen webinaarista ja live-chatista vastaava henkilö.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä sähköinen koulutusmateriaalin lisäksi myös webinaaritallenne lähetetään kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työnantajan edustajille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, esimiehille ja kaikille, jotka ovat tekemisissä työsuhdeasioiden kanssa.

Kouluttaja

Luennoitsijana toimii EK:n Työelämä-vastuualueen asiantuntija Katja Miettinen, joka on toiminut EK:n edustajana Perhevapaauudistuksen työsopimuslakimuutoksia valmistelleessa työryhmässä.

Kustannukset

Hinta (normaali/EK:n jäsenhinta)

Webinaari: 265,00 € / 210,00 €

Hintaan lisätään alv 24 %.

Hinnat sisältävät:

  • Sähköisen koulutusmateriaalin
  • Webinaaritallenteen 14 vrk käyttöön

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari täytä seuraavat tiedot: