Peruskatsaus kilpailukielto- ja koulutuskustannussopimuksiin -webinaari

EK-Tieto Oy, Verkossa
Kesto
1 tunti
Hinta
210 EUR + alv 24 % (yht. 260,40 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 tunti
Hinta
210 EUR + alv 24 % (yht. 260,40 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 210 EUR + alv 24 % / osallistuja

Peruskatsaus kilpailukielto- ja koulutuskustannussopimuksiin -webinaari

EK-Tieto Oy

Kilpailukieltosopimukset ovat nousseet keskusteluun erityisesti työsopimuslain muutoksen ja oikeuskäytännön myötä. Usein työnantajaa mietityttää, milloin kilpailukieltosopimuksesta täytyy maksaa korvausta sekä miten esimerkiksi salassapitosopimukset, rekrytointikiellot tai houkuttelukiellot vertautuvat kilpailukieltosopimukseen.

Samoin myös koulutuskustannussopimuksen suhde kilpailukieltosopimukseen voi herättää kysymyksiä. Usea voi pohtia, rinnastuuko koulutuskustannussopimus kilpailukieltosopimukseen sekä minkä sisältöisenä koulutuskustannussopimuksen voi solmia.

Tässä koulutuksessa käydään läpi kilpailukieltosopimukseen ja koulutuskustannussopimukseen liittyviä päähuomioita, kuten:

  • sopimuksen solmimisessa huomioitavat seikat
  • korvausvelvollisuus
  • sopimuksen irtisanominen
  • sopimusten välinen suhde.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

31 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu: työnantajille, HR-asiantuntijoille ja -johtajille sekä muille työsuhdeasioista vastaaville, yrittäjille, yritysjohdolle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille

Koulutuspaikka

Webinaari toteutetaan GoToWebinarilla. Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kamerakuva sekä mikrofonisi on pois päältä koulutuksen ajan, mutta voit esittää kysymyksiä live-chatin kautta. Webinaarin moderaattori vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii työmarkkinajuristi Maria Äimälä, Sivistasta. Marialla on monipuolista työsuhdeosaamista sekä käytännönläheinen ote kouluttamiseen.

Kustannukset

Normaalihinta: 210,00
EK:n jäsenhinta: 160,00

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv.

Osallistumismaksu sisältää:

  • sähköisen koulutusmateriaalin (pdf)
  • webinaaritallenteen 30 vrk käyttöön

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Peruskatsaus kilpailukielto- ja koulutuskustannussopimuksiin -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
EK-Tieto Oy
Eteläranta 10
00130

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia koulutuksia ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös webinaaritallenteet....

Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu