Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1 päivä
455 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
455 EUR
5.11.2020

Verkossa
455 EUR
5.11.2020
Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari

Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari

Kurssi täydentää Työsuhdeasiain peruskussi I -koulutusta, mutta siihen voi osallistua myös erikseen. Kurssilla käsitellään nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevia aiheita, jotka jokaisen työsuhdeasioita hoitavan ammattilaisen olisi syytä tuntea.

Koulutuksessa perehdytään mm. näihin aihepiireihin:

 • työsuhteen ehtojen muuttaminen
 • työturvallisuus
 • tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu
 • yksityisyydensuoja työsuhteessa.

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä. Webinaarilaisten mikrofonit ovat vaimennettu koulutuksen ajan, mutta kysymyksiä voi esittää vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suositellaan Chromea tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Sinulle lähetetään 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtainen osallistumislinkki, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti. 

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenne, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille työsuhdeasioita hoitaville ammattilaisille.

Koulutuspaikka

 • Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Neuvottelukeskus, Eteläranta 10, Helsinki.
 • Webinaari.

Kouluttaja

Luennoitsijoina ovat EK:n huippuasiantuntijat, joilla kaikilla on vankka kokemus työlainsäädännöstä ja taito välittää osaamisensa osallistujille helposti ymmärrettävässä muodossa.

 • Mikko Nyyssölä
 • Katja Miettinen
 • Katja Leppänen

Kustannukset

 • Hinta: 455,00 € + alv 24 %
 • EK:n jäsenhinta: 360,00 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Webinaaritallenne on katsottavissa 14 vrk tilaisuuden jälkeen. Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaarin kautta osallistuttaessa.

Kurssimaksu laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

Ota haltuun enemmän, maksa vähemmän! – EK-Tieto tarjoaa Työsuhdeasiain peruskurssi I & II edullisena pakettitarjouksena! Syksyn 2020 molempiin koulutuksiin ilmoittautuneille tarjotaan koulutukset pakettihintaan: EK:n jäsen 840 € | Ei jäsen 1 110 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II - lähikoulutus & live-webinaari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: