Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1 päivä
455 EUR + alv 24 %
12.5.2020 09:00
Haku päättyy: 4.5.2020
   
Verkossa/etänä
Avoin koulutus
Mies kirjoittaa paperille

Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari

Kurssi täydentää Työsuhdeasiain peruskussi I -koulutusta, mutta siihen voi osallistua myös erikseen.  Kurssilla käsitellään nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevia aiheita, jotka jokaisen työsuhdeasioita hoitavan ammattilaisen olisi syytä tuntea.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään mm. näihin aihepiireihin:

  • erilaiset poissaolot: sairauspoissaolot, perhevapaat, vuorotteluvapaat
  • tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu
  • työturvallisuus
  • yksityisyydensuoja työsuhteessa

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Mikkisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lisätietoja ja vinkkejä webinaarista löydät tästä.

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle?

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä lähetämme sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille työsuhdeasioita hoitaville ammattilaisille: esimiehille, henkilöstöasioiden hoitajille, yrittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille

Aikataulu

09:00–15:45

Kouluttaja

Luennoitsijoina toimivat EK:n huippuasiantuntijat, joilla kaikilla on vankka kokemus työlainsäädännöstä ja taito välittää osaamisensa osallistujille helposti ymmärrettävässä muodossa.

Kustannukset

455 € + alv 24 %, EK:n jäsenyrityksille 360 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää etukäteen toimitettavan sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Tallenne on katsottavissa 14 vrk:n ajan tilaisuuden jälkeen.

Laskutamme osallistumismaksun jälkikäteen.

Tarjoamme Työsuhdeasiain peruskurssit I & II edullisena pakettitarjouksena!

Kevään 2020 molempiin koulutuksiin ilmoittautuneille tarjoamme koulutukset pakettihintaan: 1 110 € | EK:n jäsenyrityksille 840 €. Lisätietoja pakettitarjouksesta kouluttajan kotisivuilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hei moderni johtaja!

Lisää toimivia käytännön coaching-työkaluja johtamiseen – myös verkossa! Johtamisen kehittäminen on erityisen tärkeää näinä vaihtelevina ja haasteellisina aikoina. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: