Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
1 päivä
455 EUR + alv 24 %
5.11.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari

Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari

Kurssi täydentää Työsuhdeasiain peruskussi I -koulutusta, mutta siihen voi osallistua myös erikseen. Kurssilla käsitellään nykypäivän työelämässä tärkeiksi nousevia aiheita, jotka jokaisen työsuhdeasioita hoitavan ammattilaisen olisi syytä tuntea.

Koulutuksessa perehdytään mm. näihin aihepiireihin:

  • työsuhteen ehtojen muuttaminen
  • työturvallisuus
  • tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiat sekä työntekijöiden tasapuolinen kohtelu
  • yksityisyydensuoja työsuhteessa.

Osallistuminen webinaarin kautta helppoa ja vaivatonta!

Webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin internetyhteyden (suosittelemme selaimeksi Chromea, Edgeä tai Firefoxia) sekä sähköpostin. Mikrofonisi on vaimennettu koulutuksen ajaksi meidän toimestamme, mutta voit esittää kysymyksiä vaivattomasti live-chatin kautta. Paikan päällä on erikseen aina henkilö, joka vastaa webinaarista ja sen kautta tapahtuvasta viestinnästä.

Lähetämme 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille työsuhdeasioita hoitaville ammattilaisille.

Koulutuspaikka

  • Webinaari

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle

Kannattaa silti ilmoittautua mukaan, sillä kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenne, jolloin voit katsoa tallenteen missä vain, ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Kouluttaja

Luennoitsijoina ovat EK:n huippuasiantuntijat, joilla kaikilla on vankka kokemus työlainsäädännöstä ja taito välittää osaamisensa osallistujille helposti ymmärrettävässä muodossa.

  • Mikko Nyyssölä
  • Katja Miettinen
  • Katja Leppänen

Kustannukset

  • Hinta: 455,00 € + alv 24 %
  • EK:n jäsenhinta: 360,00 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää etukäteen toimitettavan sähköisen koulutusmateriaalin lisäksi webinaaritallenteen, joka toimitetaan sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Tallenne on katsottavissa 14 vrk:n ajan tilaisuuden jälkeen.

Laskutamme osallistumismaksun jälkikäteen.

Ota haltuun enemmän, maksa vähemmän!

– EK-Tieto tarjoaa Työsuhdeasiain peruskurssi I & II edullisena pakettitarjouksena! Syksyn 2020 molempiin koulutuksiin ilmoittautuneille tarjotaan koulutukset pakettihintaan: EK:n jäsen 840 € | Ei jäsen 1 110 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EK-Tieto Oy

Eteläranta 10
00130


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 764 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuhdeasiain peruskurssi II -webinaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: