Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen (lähikoulutus & livewebinaari)

EK-Tieto Oy
Yhteenveto
4 tuntia
290 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 19.9.2019
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
26.9.2019 12:00 
290 EUR
Verkossa/etänä
26.9.2019 12:00 
290 EUR
Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen

Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen (lähikoulutus & livewebinaari)

Työsopimuslaissa on määritelty, millaisissa tilanteissa työnantajalla on oikeus irtisanoa työsopimus. Irtisanomissyyn pitää aina olla asiallinen ja painava. Työntekijälle on annettava varoituksella mahdollisuus korjata menettelynsä, jos työnantaja harkitsee irtisanomista työntekijästä johtuvista syistä.

Kurssilla selvitetään työsopimuslain mukaisen varoitusmenettelyn käyttöä sekä viimeaikaista oikeuskäytäntöä.  Tavoitteena on selventää sitä, millaisissa tilanteissa työnantajalla on oikeus päättää työsuhde työntekijän henkilöön liittyvillä syillä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin aihealueisiin:

  • Työsopimuslain mukainen varoitusmenettely
  • Määräaikaisten ja toistaiseksi voimassaolevien työsopimusten irtisanominen
  • Irtisanomisajat ja -perusteet
  • Työsuhteen purku
  • Työsuhteen purkautuminen
  • Työsuhteen purkaminen koeaikana
  • Työsuhteen päättämismenettely
  • Korvaukset laittomasta työsuhteen päättämisestä

Webinaaritoteutus

Live-webinaarissa näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -palvelun avulla, etkä tarvitse muuta kuin verkkoselaimen (suosituksena Chrome tai Firefox) sekä sähköpostin.

Sinulle lähetetään 2–3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse ohjeet sekä henkilökohtaisen osallistumislinkkisi, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin vaivattomasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen (lähikoulutus & livewebinaari), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu esimiehille, henkilöstöasioiden hoitajille, yrittäjille sekä kaikille aiheen parissa työskenteleville

Aikataulu

11.30 Ilmoittautuminen ja kahvi

12.00 Koulutus alkaa

13.15 Tauko

13.30 Koulutus jatkuu

14.45 Tauko

15.00 Koulutus jatkuu

16.00 Koulutus loppuu

Koulutuspaikka

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, Helsinki tai etänä livewebinaarin välityksellä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimiityösuhteisiin liittyvien riita- ja rikosasioiden erityisosaaja, Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Santtu Niemi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 290 € + alv 24 %. EK:n jäsenyrityksille hinta 230 € + alv 24 %. Osallistumismaksu on sama paikan päällä tai webinaariin osallistuessa.

Osallistumismaksu sisältää sähköisen kurssimateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut kurssipaikalla. Webinaarilaisille hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin lisäksi webinaaritallenteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen (lähikoulutus & livewebinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia kursseja ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Tuoterepertoaari käsittää uusimpana myös...


Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varoitusmenettely ja työntekijästä johtuva työsuhteen päättäminen (lähikoulutus & livewebinaari) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta HR-ammattilaisille

Kieliavain tarjoaa tehokasta kielikoulutusta HR-ammattilaisille ja työelämän vaihteleviin tarpeisiin. Pyydä tarjous ja varaa aika koulutusneuvontaan.