Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Kivakoira

Eläinkuusikko Oy kouluttaa eläinavusteiseen työskentelyyn

Eläinkuusikko Oy tarjoaa eläinavusteista kuntoutusta ja valmennusta erityisasiakkaille sekä eläinavusteista toimintaa erilaisille ryhmille. Eläinavusteisessa työskentelyssä Eläinkuusikko Oy:llä toimivat koirat, aasit ja minihevonen. Yritys kouluttaa sekä ihmisiä että koiria eläinavusteiseen työskentelyyn.

Koulutus-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja maaseudun rauhassa

Koulutuksista vastaa Tanja Paasonen, sosionomi YAMK, ammatillinen opettaja AmO sekä eläintenkouluttaja AT. Eläimet ja rakkaus niitä kohtaan ovat johdattaneet hänet tekemään työtä, joka mahdollistaa hyvinvoinnin tuomisen ihmisille eläinten kanssa. Tanja on kiinnostunut erityisesti eläinten hyvinvointiin liittyvistä asioista ja eläinten rinnalla elämisestä.

Tanja on työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla yli 20 vuotta erityisryhmien kuten kehitysvammaisten, mielenterveys- ja päihdeongelmaisten sekä erityislasten ja -nuorten kanssa. Kuntoutus- ja ohjaustyön lisäksi hän on kouluttanut paljon ihmisiä. Tällä hetkellä Tanja kouluttaa pääasiassa eri alojen ihmisiä eläinavusteiseen työskentelyyn. Pyynnöstä hän järjestää myös aiheeseen liittyviä luentoja ja koirien oppimiseen ja käyttäytymiseen liittyviä koulutuksia.

Haluatko saada lisätietoa Eläinkuusikko Oy:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa Eläinkuusikko Oy:n koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan kouluttajalta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ympäristö / Luonto
Eläintenhoito / Eläimet Kesto Hinta Paikka Alkaa
Eläinavusteinen valmentaja - Solution Focused Animal Assisted Therapy (SFAT) 30 op Alkaen 1 766 EUR + alv 24 % Useita (4) 12.3.2022
Eläinavusteisen työskentelyn perusteet 5op Alkaen 476 EUR + alv 24 % Verkossa 26.3.2022

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut

Nummensuontie 168
04660 Mäntsälä

 Näytä puhelinnumero
www.elainkuusikko.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Eläinkuusikko oy – koulutus- ja kuntoutuspalvelut täytä seuraavat tiedot: