Väkevät vuorovaikutustaidot

Elevator
Yhteenveto
2 päivää
3 500 EUR + alv 24% (yht. 4 340 EUR)
29.5.2023 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Elevator

Väkevät vuorovaikutustaidot

Haluatko menestyä työelämässä?
Haluatko vaikuttaa ja vakuuttaa haastavissa tilanteissa?
Haluatko nousta karismaattiseksi ja pidetyksi henkilöksi?
Haluatko olla taitava neuvottelija ja hyvä keskustelija?
Haluatko käyttöösi menetelmät, jotka perustuvat vuosien kokemukseen haastavista kohtaamisista ja neuvottelutaitoja vaativista tilanteista?

Mikäli vastauksesi joihinkin näistä edellä mainittuihin kysymyksiin on KYLLÄ, niin tämä kyseinen valmennus on juurikin sinua varten. Tässä valmennuksessa saat ratkaisuja näihin edellä mainittuihin kysymyksiin ja opit viemään vuorovaikutustaitosi aivan uudelle tasolle.

Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa opit
• Luomaan luottamusta
• Luomaan merkityksellisiä ja voimaannuttavia vuorovaikutustilanteita
• Luomaan vuorovaikutteisia palautteenantotilanteita
• Konkreettisen mallin sekä positiiviseen palautteenantoon että haastavien tilanteiden purkamiseen
• Antamaan palautetta haastavissakin tilanteissa tavalla, joka syventää luottamusta ja kannustaa kehittymään
• Haastamaan muut kehittämään omia käsityksiään ja omaa ajatteluaan
• Miten hyödynnät saamaasi palautetta kehityksen moottorina

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi. Jokainen osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelman valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen varmistamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Väkevät vuorovaikutustaidot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

8.-9.12.2022

Koulutuspaikka

Valmennus järjestetään Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Verkkosaaressa, osoitteessa Capellanranta 3 F LT1, 00580 Helsinki

Kouluttaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan psykologian maisteri.

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 3500€ + alv per osallistuja. Hinta sisältää kahden päivän valmennuksen, kurssimateriaalit, sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina valmennuspäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Väkevät vuorovaikutustaidot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Elevator

Elevator

Fasilitointi on osaamisemme ydin! Elevator on valmennuksiin, työpajoihin ja tapahtumiin erikoistunut yritys, jonka valmennuksissa on vuosien saatossa käynyt kymmeniä tuhansia ihmisiä. Toimintamme ydin on osallistavassa tekemisessä: kanssamme opit itse tekemällä! Elevatorin erityisosaamisalueita ovat fasilitointivalmennukset, suorituskyvyn maksimoinnin ja työssä jaksamisen valmennukset sekä...


Lue lisää kouluttajasta Elevator ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Elevator

Capellanranta 3 F
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Väkevät vuorovaikutustaidot täytä seuraavat tiedot: