Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaskohtainen koulutus

Elisa Santa Monica
Yhteenveto
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Asiakaskohtainen koulutus

Asiakaskohtaisesti räätälöidyissä koulutuksissa ja työpajoissa keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka ovat asiakkaalle ajankohtaisia.

Koulutuksen toteutus

Koulutusmateriaalit ovat Elisan omien kouluttajien käsialaa. Sisältö painottuu käytännön kannalta oikeasti olennaisiin asioihin sekä asiakasprojekteista opittuihin parhaisiin käytäntöihin. Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.
Koulutussuunnitelmien tueksi Elisa tarjoaa myös osaamiskartoituksia. Kartoitusta voidaan käyttää esimerkiksi lähtötasotestinä tai rekrytoinneissa. Kartoituksen avulla saadaan tarkkaa tietoa tiimin koulutustarpeista ja sen avulla voidaan kohdistaa koulutukset oikeille ihmisille oikeista aihealueista.

Asiakaskohtaisia kursseja suositellaan silloin, kun osallistujamäärä on yli 5 henkilöä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaskohtainen koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ajankohta

Koulutukset alkavat sopimuksen mukaan

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältöpohjaksi voidaan ottaa jokin kurssivalikoimasta löytyvä koulutus, jonka aiheita muutetaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä koulutuksen järjestäjään ja sovi suunnittelupalaveri!

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään usein asiakkaan omissa tiloissa ja tarvittaessa asiakkaan omia palveluita tai ympäristöä käyttäen, jolloin koulutuksen hyödyt jäävät heti asiakkaan käyttöön. Koulutukseen voi osallistua myös etänä.

Kouluttaja

Elisan kouluttajat ovat alalla aktiivisesti toimivia asiantuntijoita ja konsultteja, joilla on aina käytössään tunnetuimpien valmistajien viimeisin tieto aihealueeseen liittyen sekä useiden vuosien kokemus kouluttamisesta.

Kustannukset

Pyydä tarjous organisaatiollesi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaskohtainen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Elisa Santa Monica

Elisa Santa Monica – Innovatiivinen ICT-osaamisen kehittäjä

Elisa Santa Monican koulutukset tarjoavat korkeatasoista opetusta yrityksesi ICT-asiantuntijoille. Valikoimastamme löytyy koulutuksia teknisistä perusteista syventäviin kursseihin ja sertifiointeihin asti. Koulutusten aihepiireinä ovat tietoverkot, tietoturva ja pilvipalvelut. Järjestämme koulutuksista kaikille avoimia sekä asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä toteutuksia.Koulutuksiin voi osallistua etänä tai...


Lue lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Elisa Santa Monica

Kutomotie 16 C
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
yrityksille.elisa.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 1294 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ratkaisevaa osaamista

Sovelto on Suomen johtava ICT-osaamisen keskus. Kun tehokkuuden täytyy kasvaa, käänny Sovelton puoleen!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaskohtainen koulutus täytä seuraavat tiedot: