Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Cisco CCDA -tutkintoon tähtäävä valmennus

Elisa Santa Monica
Yhteenveto
3 päivää
2 890 EUR + alv 24 %
16.9.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Cisco CCDA -tutkintoon tähtäävä valmennus

CISCO CCDA -tutkintoon tähtäävä valmennus

Opi verkkosuunnittelun mekanismit

Tämän kurssin ensisijaisena tavoitteena on opettaa yritysverkkoratkaisuiden suunnittelua top-down –näkökulmasta. Eli aluksi käydään läpi kokonaiskuva ja sen jälkeen pureudutaan yksittäisten kokonaisuuksien tarkempaan sisältöön. On huomattava, että tämä kurssi ei valmenna operaattoriverkkojen suunnitteluun. Yritysverkkojen suunnittelun lisäksi kurssi valmistaa osallistujaa Cisco CCDA –suunnittelusertifikaatin testiin.

Koulutuksen sisällöstä

Verkkojen suunnittelu on yksi haastavimmista aihealueista tietoliikenneammattilaisen työsaran osalta. Suunnittelu on laaja kokonaisuus, jonka johdosta se on yleensä jätetty kaikkein kokeneimmalle henkilöstölle tehtäväksi. Näiden kohdalla suunnittelu on tarkoittanut pitkäaikaisen tekemisen jalostamaa näkemystä miten verkkoja – oli kyseessä oma runkoverkko tai sitten asiakasratkaisu – pitäisi rakentaa.

Verkkosuunnittelun saloihin on olemassa myös vaihtoehtoinen polku. Tämä on hyväksihavaittujen suunnittelumekanismien opettelu. Vaikka verkkojen suunnittelusta ei olekaan kirjoitettu kovin paljon, löytyy silti runsaasti parhaat käytännöt –tyyppistä tietoa erilaisten verkkokokonaisuuksien rakentamisesta. Tämä kurssi pohjautuu näiden parhaiden käytäntöjen mukaisten asioiden kouluttamiseen.

Kohderyhmä

CCDA-tutkintoon tähtäävä valmennuskurssi on suunnattu henkilöille, jotka vastaavat yritysverkkojen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tutkinto / todistus

Valmennus tähtää CCDA -suunnittelusertifikaatin suorittamiseen.

Kurssin sisältö

  • Yritysverkkojen kokonaiskuva
  • Verkkosuunnittelun ABC
  • Lähiverkkoratkaisun suunnittelu
  • Verkkotason suunnittelu
  • Langattoman lähiverkon suunnittelu
  • Puheratkaisun suunnittelu
  • Yhteydet verkon muihin osiin ja verkkoon sisälle
  • Tietoturva verkossa ja verkon reunalla

Kustannukset

2890 € + alv. 24 %. Kurssin hintaan sisältyy kurssimateriaalin lisäksi Ciscon viralliset sertifikaattikirjat sekä yksi yritys virallisessa sertifiointitestissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Cisco CCDA -tutkintoon tähtäävä valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Elisa Santa Monica

Elisa Santa Monica

Elisa Santa Monica – Innovatiivinen ICT-osaamisen kehittäjä

Elisa Santa Monica on Suomen suurin turvallisten tietoliikenneverkkojen kouluttaja. Elisa Santa Monican asiakkaille tämä näkyy markkinoiden laajimpana kurssivalikoimana ja mahdollisuutena toteuttaa koulutus useilla eri tavoilla. Elisa Santa Monica järjestää koulutuspalveluja nimellä SantaCare Training Services. Koulutukset on kohdennettu yritysten, teleoperaattoreiden ja palveluntarjoajien...


Lue lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Elisa Santa Monica

Tarvonsalmenkatu 15-17
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.elisasantamonica.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 1180 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Cisco CCDA -tutkintoon tähtäävä valmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!

Lue haastattelu aiheesta
Case IFOLOR – Oppia palomuureista
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Ifolor on hankkinut palomuurinsa Fortinetilta, joka on Elisa Santa Monican kumppani. Koulutuksen niiden käyttöön Ifolor päättikin varata ESM:lta.

Lue lisää
Case STEK – Kyberturvallisuuden ...
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Lue, miten ammattikorkeakoulussa opiskeleville tekniikan opiskelijoille tuotetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa kyberturvallisuuden peruskurssi, jota oppilaitosten opettajat valmennetaan vetämään.

Lue lisää