Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Fortinet – NSE 4 Fortigate Security + Infrastructure

Elisa Santa Monica
Yhteenveto
5 päivää
   
Espoo, Verkossa
Koulutus

Fortinet – NSE 4 Fortigate Security + Infrastructure

Tällä viiden päivän kurssilla yhdistetään Fortigate Security (3 päivää) ja Fortigate Infrastructure (2 päivää) kurssit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fortinet – NSE 4 Fortigate Security + Infrastructure, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkko- ja tietoturva-asiantuntijoille, jotka osallistuvat Fortigate verkkoympäristöjen suunnitteluun, toteutuksiin ja ylläpitoon. Tämä kurssi edellyttää osallistujan osaavan keskeiset Fortigate perusteet. Osallistujilla pitää myös olla hyvä ymmärrys FortiGate Security -kurssissa käsitellyistä otsikoista ennen osallistumista Fortigate Infrastructure -kurssille.

Ennakkovaatimukset:

  • Tietämystä verkkoprotokollista.
  • Palomuurikäsitteiden perustietämystä.
  • Tietämystä OSI-kerroksista.
  • Tietämystä IPv4-verkon palomuurikäsitteistä.
  • Tietämystä keskeisistä Fortigate perusteista

Fortigate Security & Infrastructure -kurssien tarkoitus on auttaa osallistujia valmistautumaan Fortinet NSE 4 -sertifikaattikokeeseen.

Koulutus pidetään suomeksi, kurssimateriaalit englanniksi.

Koulutuksen sisältö

FortiGate Security:Tällä kurssilla opit kuinka käytät olennaisia Fortigate -ominaisuuksia, kuten tietoturvaprofiileja. Vuorovaikutteisissa laboratorioharjoituksissa tutustut muun muassa palomuurisääntöihin, käyttäjäautentikointiin, SSL VPN:ään ja Dial-Up IPsec VPN:ään. Opit myös kuinka suojaat verkkosi käyttäen tietoturvaprofiileja kuten IPS:ää, Antivirusta, Web -suodatusta, Applikaatiohallintaa jne. Nämä keskeiset ylläpitotoimenpiteet tarjoavat sinulle vankan ymmärryksen verkkotietoturvaan ja sen konfigurointiin ja ylläpitoon.

FortiGate Infrastructure:Tällä kursilla opit kuinka käytät FortiGaten edistyksellisiä verkko- ja tietoturvaominaisuuksia. Kurssilla opit ominaisuuksista jotka usein käytetään monimutkaisissa tai suurissa yritys-/MSSP verkoissa, kuten esimerkiksi edistyksellistä reititystä, Transparent modea, reduntanttista infrastruktuuria, site-to-site IPsec VPN:ää, SSO:ta, Web Proxya sekä diagnostiikkaa.

Kustannukset

3750 €+ alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fortinet – NSE 4 Fortigate Security + Infrastructure? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Elisa Santa Monica

Elisa Santa Monica – Innovatiivinen ICT-osaamisen kehittäjä

Elisa Santa Monica on Suomen suurin turvallisten tietoliikenneverkkojen kouluttaja. Elisa Santa Monican asiakkaille tämä näkyy markkinoiden laajimpana kurssivalikoimana ja mahdollisuutena toteuttaa koulutus useilla eri tavoilla. Elisa Santa Monica järjestää koulutuspalveluja nimellä SantaCare Training Services. Koulutukset on kohdennettu yritysten, teleoperaattoreiden ja palveluntarjoajien...


Lue lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Elisa Santa Monica

Kutomotie 18 C
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.elisasantamonica.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 1294 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fortinet – NSE 4 Fortigate Security + Infrastructure täytä seuraavat tiedot: