Esiintymisareena valmentaa työelämän esiintymistilanteisiin

Pitääkö työsi sisällään puhumista; esittelyjä, koulutuksia ja puheenvuoroja? Haluatko viestisi perille niin, että kuulijasi ymmärtävät ja vakuuttuvat siitä, mitä kerrot? Esiintymisareenan tehokoulutuksissa opit ainakin KYMMENEN asiaa, kuinka suunnittelet vakuuttavan puheenvuoron ja valmistaudut puhe-esitykseen.

Esiintymistaitoa tarvitset mm. asiantuntijat, esimiehet, yrittäjät, myyjät ja projektipäälliköt – kaikki, jotka joutuvat esittelemään yritystä ja sen tuotteita tai palveluja tai projektin, hankkeen tms. tuloksia. Esiintymistaitokoulutuksessa myös tutkijat, kouluttajat ja opettajat oppivat koukuttamaan ja motivoimaan opiskelijoitaan uudella tavalla

Esiintymisareena järjestää koulutuksia Hervannan KampusAreenalla sekä muualla asiakkaan tiloissa mm. puheen valmisteluun ja -esityksiin, sanattomaan viestintään, kriisi- ja muutosviestintään, opettajien ja kouluttajien taulutyöskentelyyn sekä digitaalisiin oppimisympäristöihin liittyen. "Uskomme, että jokainen voi kehittyä omana persoonanaan vakuuttavaksi ja vaikuttavaksi puhujaksi. Aina ei riitä, että tietää, mitä puhuu. Mieleenpainuva puhuja tietää myös, miten puhuu."

Esiintymiskoulutusten (suomi-englanti) ryhmien maksimikoko on 10 henkilöä. Tällä tavoin koulutus säilyy vuorovaikutteisena.

Eila Aalto, Enerzia

Viestintää ja koulutusta ammattitaidolla ja asenteella

Viestintäalan yrittäjä Eila Lokka on alansa pitkän linjan ammattilainen sekä puhumisen sekatyöläinen ja kouluttaja.

”Olen kouluttanut ja konsultoinut yrityksiä ja yhteisöjä esiintymistekniikassa ja viestinnässä yritykseni Enerzia Koulutus ja Viestintä kautta vuodesta 2010 lähtien. Lisäksi autan yrityksiä viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa, brändin kirkastamisessa, sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä sekä teen tolkullisia tekstisisältöjä eri kanaviin.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus yritysviestinnästä tiedottajana ja viestintäkonsulttina sekä kouluttamisesta eri oppilaitoksissa. Olen työskennellyt myös copywriterinä sekä lehti-, radio- ja verkkotoimittajana. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, tiedottaja (MTi), opettaja (Pdt, PGCE) sekä yrittäjä (yrittäjän at)."

Kommunikointi
Esiintyminen / Äänenkäyttö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Aito puhuja vakuuttaa ja vaikuttaa -esiintymistaidon tehokurssi 4,5 tuntia 195 EUR + alv 24 % Useita (2) sop. mukaan
Presentation Skills Training 4,5 tuntia 220 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia sop. mukaan
Markkinointi / Viestintä
Viestintä / Tiedotus
Kriisiviestintä 4,5 tuntia 800 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Esiintymisareena? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisareena

www.enerzia.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.