Esiintymisvalmennus ILO

paikassa Helsinki (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Esiintymisvalmennus ILO

Kaksi esiintymisvalmentajaa istuvat

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. 

Valmennusten tavoite

Perusperiaate kaikissa valmennuksissa ja koulutuksissa on aina sama: tehdään osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti vaikuttamiseen, viestintään tai esiintymiseen liittyviä harjoituksia käytettävissä olevan ajan. Valmennukset sisältävät aina tekemistä ja kokemista myönteisessä ilmapiirissä ja ilon kautta! Valmennukset ovat saaneet poikkeuksetta erittäin hyvää palautetta käytännönläheisistä harjoituksista, joiden avulla uusien asioiden oppiminen on helppoa. Osallistujia aktivoidaan myös tutkimustietoa tarjoavien luentojen aikana. Valmennukset ja koulutukset toteutetaan aina ilon kautta, yksilöä kunnioittaen, kohottaen ja silti sopivasti ravistellen.

Valmennukset ja koulutukset

Lähes jokaisessa esiintymisvalmennuksessa on videoitavia esiintymisharjoituksia yksilöllisellä palautteella, erilaisia yksilö- ja pienryhmäharjoituksia sekä aktiivista keskustelua. Muutamia esimerkkejä tarjottavista valmennuksista sekä koulutuksista:

  • esiintymisen valmennukset etä- ja lähivaikuttamiseen
  • esitysaineiston sisältöjen suunnittelun työpajat
  • avoimet pienryhmävalmennukset sekä VIP-yksilökoulutukset

Kaikki valmennukset on suunniteltu tilaajan tarpeiden mukaisesti. Esiintymisvalmennus ILO:n koulutuksiin on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista! 

Haluatko lisätietoa Esiintymisvalmennus ILO:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Esiintymisvalmennus ILO:n koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista.

Näytä kaikki koulutukset

Kouluttajat

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös erilaisissa oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Markkinointi-instituutti ja Rastor.

Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta. Laulu- ja esiintymisopintoja ja kokemusta estradilla olemisesta on kertynyt lapsesta lähtien.

Vuosien varrelta käytännössä tehokkaimmiksi todetut vaikuttamisen oppini löydät 2021 julkaistusta kirjastani Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas. "

Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

Puhelin +358 40 569 3939

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 36 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Sami Salmi, Director, CGI Suomi Oy
22 syys 2021

Kiitos Niina aivan erinomaisesta ja todella intensiivisestä esiintymisvalmennuksesta. Niina pystyy antamaan oppeja niin ”junioreille”, kuin myös kokeneille konkareille. Olen kä...

Näytä lisätiedot
5/5
Timo Niskanen, HR Coordinator, Aller Media
22 syys 2021

Niinan ammattitaitoon voi luottaa jokaisessa valmennuksessa! Kiitos jälleen hyvästä valmennuspäivästä! Osallistujat olivat ihan täpinöissään. Tässä vielä heiltä palautetta: ”Tä...

Näytä lisätiedot
5/5
Arto Kylmänen, Development Mgr, Vaisala Oyj, CEN Offering
22 syys 2021

Niina räätälöi Vaisalan tuotekehityksen projektipäälliköille ja tuotepäälliköille (16) intensiivivalmennuksen, jossa opimme vaikuttamaan. Saimme Niinan valmennuksesta sellaiset ...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu