Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle!

Esiintymisvalmennus ILO
Yhteenveto
7 viikkoa
112,10 EUR + alv 24 % (yht. 139 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Video

Esiintymisvalmentaja istuu tuolilla ja hymyilee

Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle!

Vuorovaikutustaidot ovat avain kaikissa ihmissuhteissa entistä parempaan yhteistyöhön, myönteisen ilmapiirin rakentamiseen ja ihmisten hyvinvoinnin kohottamiseen. Tämän kurssin herättämiä oivalluksia ja oppeja voi hyödyntää kaikilla elämän aloilla, työelämässä, parisuhteessa tai lasten kanssa toimiessa, johtamistehtävissä ja työntekijänä. Kurssi tarjoaa eväät muutokseen vuorovaikutustaidoissa.

Sisältö

Kurssin sisältö pohjautuu eri tieteenalojen teoriatietoon ja tutkimukseen: vuorovaikutuksen ja viestinnän teoriatietoon, ihmisen fysiologiaan ja aivoihin liittyvään tutkimustietoon sekä positiivisen psykologian tutkimukseen. Kurssin työmenetelmiin on sovellettu ratkaisukeskeistä työotetta sekä kokemukselliseen oppimiseen perustuvan metodiikka. Kurssilla avataan vuorovaikutustaitojen teoriaa, mutta näkökulma on mahdollisimman paljon käytännönläheinen. Ajatuksena on, että kurssin antia voi heti ottaa käyttöön.

Kurssin jaksot

Kurssi jakautuu seitsemään jaksoon, jotka jaetaan yksi kerrallaan. Uuden jakson materiaalit ilmestyvät verkkokurssin sivustolle aina viikon välein, mistä osallistujat saavat myös sähköposti-ilmoituksen. Kurssin 7 jaksoa ovat:

  • Vuorovaikutustaitojen merkitys
  • Miten vuorovaikutus toimii?
  • Miten tulkitsemme toistemme viestejä?
  • Arvostava vuorovaikutus
  • Stressaavat vuorovaikutustilanteet
  • Ongelmiin tarttuminen ihmissuhteissa
  • Rakentava vuorovaikutus

Jokaisen jakson lopussa on 3-5 tehtävää, jotka tehdään itsenäisesti. Kurssin aineistot avautuvat jakso kerrallaan ja ovat käytettävissä kolme kuukautta kurssin aloittamisesta.

Opiskelu

Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta ja jokainen osallistuja etenee kurssilla omaehtoisesti. Kouluttaja suosittelee etenemistä sisällön mukaisessa järjestyksessä, sillä opiskeltavat asiat ja harjoitukset vievät eteenpäin seuraavaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki vuorovaikutustaitojen kehittämisestä kiinnostuneet.

Aikataulu

7 viikkoa 

Koulutuspaikka

Verkkokurssi

Kouluttaja

Kikka Pohjaväre

"Olen vuorovaikutuksen ja esiintymisen opettaja, sekä kouluttanut mediataitoja urheilu- ja yritysjohdolle sekä viestintä-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien. Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä. Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana TV-uutisissa, sekä -sarjoissa. "

Kustannukset

139,00 € / hlö (sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...


Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nosta vuorovaikutustaitosi uudelle tasolle! täytä seuraavat tiedot: