Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas -KIRJA

Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
18,47 EUR + alv 24 % (yht. 22,90 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
18,47 EUR + alv 24 % (yht. 22,90 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas -KIRJA

Haluatko oppia esiintymään vapautuneesti ja vaikuttavasti? 

Esiintyminen on taito, jonka jokainen voi oppia, ja matka varmaksi esiintyjäksi on käsittämättömän lyhyt. Kirja opastaa, kuinka ankea esitysaineiston lukija voi muuttua briljantiksi vaikuttajaksi ja hiljainen taustahahmo kasvaa rohkeaksi puhujaksi. Kirjassa opit kokonaan uuden kielen, opit hyödyntämään sekä sanallista että sanatonta kieltä, harjoittelet tehostamaan viestejäsi kehonkielellä ja valjastat mielen voiman käyttöösi.

”Paras kirjahankinta, minkä olen tehnyt.
Niina onnistuu valmentamaan oppaan avulla selkeästi ja innostavasti. Valmennus tempaisee mukaansa harjoittelemaan aihetta peilin eteen ja miten mahtavaa on huomata, että minäkin voin loistaa. Suosittelen kirjaa lämpimästi ihan jokaiselle!”


Päivi Toppila
Head of HR, Innokas konserni

Olisiko nyt sinun vuorosi loistaa esiintymistilanteissa?

Minä, esiintymisvalmentaja Niina Sainius olen kouluttanut tuhansia ammattilaisia. Kirjassani kerron, mitä esiintyessä kannattaa käytännössä tehdä ja miten esiintymisjännitystä selätetään sekä julkaisen kehittämäni mallin, jonka avulla vaikuttava esitys valmistetaan. Kirja mullistaa ajatuksesi esiintymisestä!

Kirjan oppien avulla nostat esiintymisvarmuutesi uudelle tasolle ja saat ylivertaisen työelämätaidon, joka voi muuttaa urasi ja koko elämäsi. Kirjaan haastatellut ihmiset kertovat omat tarinansa. Kaikille kirjan hankkiville on luvassa huikeita bonuksia! Saat kutsuja tuleviin kirjan ostaneille toteutettaviin webinaariin ja tallenteet jo toteutetuista webinaareista.

”Kirja antaa todella hyvän pohjan hioa oma esiintymistaito reilusti seuraavalle tasolle. Niina omakohtainen avautuminen on koskettava ja hän todella pystyy osoittamaan, että kaikki voivat loistaa. Kirja sisältää hyviä vinkkejä niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin esiintyjälle.”

Juha Martikainen
Executive coach, tuotantotalouden diplomi-insinööri, MBA, MSc, HHJ, Esimiesvalmentaja

Uskallan sanoa julkisesti: kirjasta tuli tosi hyvä!

Lupaan, että kirjan myötä kuka vaan oppii olemaan vapautunut ja vaikuttava erilaisissa esiintymistilanteissa!

  • Luettuasi tiedät miten paljon voitkaan helpottaa vaikuttamisen tilanteita etukäteen ja miten esimerkiksi esitysaineistot kannattaa tehdä.
  • Löydät useita tapoja muokata mieltäsi, jotta loistaisit estradilla etänä tai livenä ilman turhaa jännittämistä.
  • Pääset kirjassani ammattilaisten mukana valmennukseeni ja huomaat miten jokaisesta voi tulla vaikuttava ihan omana itsenään.
  • Saat lukea miten valmennukseni opit arjessa käyttöön ottaneiden henkilöiden elämä on saanut uuden suunnan. Tarinat kannustavat sinua aivan varmasti harjoittelemaan kirjan neuvoja.
  • Kirja on kirjoitettu niin, että se palvelee sinua vuosia. Voit siis kirjan hankittuasi jatkossa milloin vaan tarkastaa muistinvirkistykseksi parhaimmat vinkit tulevaan esiintymistilanteeseen valmistautuessasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas -KIRJA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Saatavilla

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Esiintymisen kielen opas on tarkoitettu kaikille eri alojen ammattilaisille: esimiehille, myyjille, tutkijoille, insinööreille, opettajille, opiskelijoille, johtajille, projektipäälliköille, yrittäjille, juontamistehtäviin pyrkiville ja työelämän aloittelijoille.

Tavoitteeni on, että kirja saavuttaisi mahdollisimman monta sellaista henkilöä joka

a) karttaa esiintymistilanteita

b) haluaisi olla esiintyessään itsevarmempi

c) suunnittelee työurallaan etenemistä

d) kärsii esiintymisjännityksestä

e) toivoisi olevansa selkeäsanainen ja inspiroiva

f) kärsii siitä, että omat ja toisten esitysaineistot ovat tylsiä

g) haaveilee myyvänsä enemmän tuotteita tai palveluja

h) suunnittelee siirtymistä kouluttajan tai juontajan uralle

i) kerta kaikkiaan haluaa olla monella tapaa parempi kuin valtaosa muista esiintymistilanteissa asioistaan kertovista ammattilaisista.

Kirjoittajat

NIINA SAINIUS on esiintymisvalmentaja, joka on kouluttanut vaikuttamisen taitoja yrityksissä 2000-luvun alusta lähtien. Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän tehokeinoihin. Niina on kehittänyt Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ ja eri ihmistyyppejä loistamaan ohjaavan valmennusmenetelmän.

Kustannukset

22,90 € sis. alv

Kaikille kirjan hankkiville on luvassa huikeita bonuksia! Saat kutsuja tuleviin kirjan ostaneille toteutettaviin webinaariin ja tallenteet jo toteutetuista webinaareista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas -KIRJA? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Esiintymisvalmennus ILO
Kluuvikatu 7
Helsinki

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...

Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu