Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmennus ILO, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
Sovittavissa
Hinta
Pyydä tarjous
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sovittavissa
Hinta
Pyydä tarjous
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmentajat istuvat tuolilla ja hymyilevät

Esiintymisvalmennus ILO:n kokeneet, esiintymisen ja vuorovaikutuksen valmentajat ymmärtävät liike-elämän vaikuttamisen haasteet, osaavat aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia. Tekemällä oppiminen sekä myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä kokeminen ovat Esiintymisvalmennus ILO:n pääperiaatteita. Valmennukset sisältävät arjessa hyödynnettäviä vaikuttamisen taitoja, joita ovat päässeet hyödyntämään jo yli 35 000 suomalaista. 

Valmennusmenetelmät

Esiintymisvalmennus ILO:n pedagogisesti luomat valmennusten sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät jokaisen osallistujan vaikuttamisen valmiuksia. Valmennukset ovat myös aina suunniteltu osallistuja- ja tarvelähtöisesti, sekä sisältävät intensiivisesti erilaisia harjoituksia; videoitavia harjoituksia yksilöllisellä palautteella, erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia, sekä keskusteluja. Esiintymisvalmennus ILO toteuttaa valmennukset ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen.

Monipuoliset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmennus ILO tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia valmennuksia, jotka suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi. Valmennukset antavat yksilölle, tiimille, tai koko yritykselle valmiudet esiintyä varmemmin ja luontevammin tilanteessa kuin tilanteessa. Nykyajan työskentelytavat on otettu  huomioon, ja osa valmennuksista on mahdollista suorittaa etäyhteyksin. Vaikuttavan esiintymisen perusteet ja vaikuttava esiintyminen etänä, yksilövalmennukset, sekä esiintyminen mediassa ovat keskeisiä aiheita Esiintymisvalmennus ILO:n kattavassa valmennuksien valikoimassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Yksilöt, tiimit ja yritykset, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan. 

Aikataulu

Sovittavissa

Kouluttajat

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta. Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia."

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Esiintymisvalmennus ILO
Kluuvikatu 7
Helsinki

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...

Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu