Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmennus ILO
Yhteenveto
Sovittavissa
Pyydä tarjous
Koulutus
Suomi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Esiintymisvalmentajat istuvat tuolilla ja hymyilevät

Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmennus ILO:n kokeneet, esiintymisen ja vuorovaikutuksen valmentajat ymmärtävät liike-elämän vaikuttamisen haasteet, osaavat aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia. Tekemällä oppiminen sekä myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä kokeminen ovat Esiintymisvalmennus ILO:n pääperiaatteita. Valmennukset sisältävät arjessa hyödynnettäviä vaikuttamisen taitoja, joita ovat päässeet hyödyntämään jo yli 35 000 suomalaista. 

Valmennusmenetelmät

Esiintymisvalmennus ILO:n pedagogisesti luomat valmennusten sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät jokaisen osallistujan vaikuttamisen valmiuksia. Valmennukset ovat myös aina suunniteltu osallistuja- ja tarvelähtöisesti, sekä sisältävät intensiivisesti erilaisia harjoituksia; videoitavia harjoituksia yksilöllisellä palautteella, erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia, sekä keskusteluja. Esiintymisvalmennus ILO toteuttaa valmennukset ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen.

Monipuoliset esiintymisvalmennukset

Esiintymisvalmennus ILO tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia valmennuksia, jotka suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi. Valmennukset antavat yksilölle, tiimille, tai koko yritykselle valmiudet esiintyä varmemmin ja luontevammin tilanteessa kuin tilanteessa. Nykyajan työskentelytavat on otettu  huomioon, ja osa valmennuksista on mahdollista suorittaa etäyhteyksin. Vaikuttavan esiintymisen perusteet ja vaikuttava esiintyminen etänä, yksilövalmennukset, sekä esiintyminen mediassa ovat keskeisiä aiheita Esiintymisvalmennus ILO:n kattavassa valmennuksien valikoimassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yksilöt, tiimit ja yritykset, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan. 

Aikataulu

Sovittavissa

Kouluttajat

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta. Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia."

Kikka Pohjaväre

"Olen kouluttanut esiintymis- ja mediataitoja urheilu- ja yritysjohdolle sekä viestintä- ja vuorovaikutus-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien. Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä. Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana TV-uutisissa, sekä -sarjoissa. "

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...


Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Asiantuntija, kehity esiintyjänä

Esiintymisen tehovalmennuksessa saat henkilökohtaista sparrausta esiintymiseen ja Kouluttajana webinaarissa -valmennuksella et tingi laadusta etänäkään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset esiintymisvalmennukset täytä seuraavat tiedot: