Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset

Esiintymisvalmennus ILO
Yhteenveto
Sovittavissa
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Video

Esiintymisvalmentajat istuvat tuolilla ja hymyilevät

Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset

Esiintymisvalmennus ILO:n kokeneet, esiintymisen ja vuorovaikutuksen valmentajat ymmärtävät liike-elämän vaikuttamisen haasteet, osaavat aktivoida, oivalluttaa, innostaa ja ilahduttaa osallistujia. Tekemällä oppiminen sekä myönteisessä ja arvostavassa ilmapiirissä kokeminen ovat Esiintymisvalmennus ILO:n pääperiaatteita. Valmennukset sisältävät arjessa hyödynnettäviä vaikuttamisen taitoja, joita ovat päässeet hyödyntämään jo yli 35 000 suomalaista. 

Valmennusmenetelmät

Esiintymisvalmennus ILO:n pedagogisesti luomat valmennusten sisällöt voimauttavat ja oivalluttavat tehokkaasti sekä lisäävät jokaisen osallistujan vaikuttamisen valmiuksia. Valmennukset ovat myös aina suunniteltu osallistuja- ja tarvelähtöisesti, sekä sisältävät intensiivisesti erilaisia harjoituksia; videoitavia harjoituksia yksilöllisellä palautteella, erilaisia pari- ja pienryhmäharjoituksia, sekä keskusteluja. Esiintymisvalmennus ILO toteuttaa valmennukset ilon kautta, yksilöä kunnioittaen ja kohottaen, silti sopivasti ravistellen.

Monipuoliset vuorovaikutustaitojen koulutukset

Esiintymisvalmennus ILO tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia koulutuksia, jotka suunnitellaan yksilön, tiimin tai  yrityksen tarpeiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi. Vuorovaikutustaitojen perusteet, niiden hyötyjen maksimoinen, vuorovaikutus etänä sekä työilmapiirin vuorovaikutustaitojen parantaminen ovat keskeisiä aiheita Esiintymisvalmennus ILO:n kattavassa vuorovaikutustaitojen koulutusten valikoimassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yksilöt, tiimit ja yritykset, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan vuorovaikutustaitojaan. 

Aikataulu

Sovittavissa

Kouluttaja

Kikka Pohjaväre

"Olen vuorovaikutuksen ja esiintymisen opettaja, sekä kouluttanut mediataitoja urheilu- ja yritysjohdolle sekä viestintä-taitoja organisaatioiden asiantuntijoille vuodesta 2004 lähtien. Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Olen työskennellyt journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopiston toimittaja-koulutuksessa sekä perustanut Viestintäinstituutin ja Mediapajan Suomen Urheiluopistolle Vierumäellä viestinnän ja urheilutoimittajien kouluttamista varten. Toimin Lahden 2001 MM-kisoissa viestintäpäällikkönä. Lisäksi olen työskennellyt toimittajana ja juontajana TV-uutisissa, sekä -sarjoissa. "

Niina Sainius

"Olen työskennellyt luennoitsijana lähes 20 vuotta ja päätoimisesti vuodesta 2009. Olen koulutukseltani Kansainvälisen kaupan ja yritystoiminnan tradenomi ja minulla on tutkinnot tiedottamisesta sekä audiovisuaalisesta viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta. Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia."

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esiintymisvalmennus ILO

Esiintymisvalmennus ILO:n valmennuksissa koetaan onnistumisia!

Esiintymisvalmennus ILO:n monipuolisiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua niin yksilönä, tiiminä tai koko yrityksen voimin. Valmennukset eivät ainoastaan anna valmiuksia työelämään, vaan tavoitteena on inspiroida, sekä energisoida osallistujia ja kohottaa itsetuntoa tarjoamalla onnistumisen kokemuksia sekä henkilökohtaista kehittävää ja kohottavaa palautetta. ...


Lue lisää kouluttajasta Esiintymisvalmennus ILO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esiintymisvalmennus ILO

Kluuvikatu 7
Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrityskohtaiset vuorovaikutustaitojen koulutukset täytä seuraavat tiedot: