Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Aloittavan tai tuoreen esimiehen tehovalmennus

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 7 arviointiin

Ulla
(3)
Mielestäni koulutuksessa käsitelty DISC-analyysi oli varsin mielenkiintoinen ja auttoi ymmärtämään erilaisia tilanteita myös omalla työpaikallani. Vähän epäselväksi jäi kuitenkin, miten analyysia kannattaisi hyödyntää, jos se ei ole työpaikalla yleisesti käytössä (ts. ei tiedä työtovereiden "värejä"). Olisin kaivannut hieman enemmän tietoa siitä...
Näytä kokonaan
Rouva47
(4)
Koulutus tosiaan keskittyi paljon siihen, että ymmärtäisimme ihmisiä paremmin. Tämäkään ei mennyt hukkaan. Ehkä joitain aloittevan esimiehen "sudenkuoppia" olisi ollut kiva koluta (ongelmatilanteita, lakiknoppeja jne).
Riitta (HR)
(5)
Todella käytännönläheistä esimieskoulutusta, joka on saanut esimiehiltämme paljon hyvää palautetta. Konkreettisen esimerkit ja toimintamallit auttavat viemään asioita käytäntöön.
Niina M.
(5)
Käytiin paljon ajankohtaisia asioita läpi ja sain paljon uusia oivalluksia myös omaan esimiestyöhön. Suosittelen lämpimästi.
KH
(4)
Koulutus oli todella tehopäivä, hyvin intensiivinen. Sisältöä voisi laajentaa kahteenkin päivään.
Laura
(5)
Olen toiminut esimiehenä vasta vuoden verran. Sain ylennyksen esimieheksi tiimistä ja perehdytys esimiestyöhön jäi melko kapeaksi. Ensimmäisen vuoden aikana oli useita haasteita, keskeisimänä ehkä se, että aloin johtamaan entisiä kollegoitani. Tämä valmennus avasi silmiä paljon yleensäkin esimiesroolista ja miten sitä voi kehittää loppujen lopuk...
Näytä kokonaan
Päivi
(5)
Meidän yrityksen uudet esimiehet antoivat poikkeuksetta hyvää palautetta tästä valmennuksesta. Halusimme antaa lisävalmiuksia esimiestyössa pärjäämiseen ja valmennus ylitti odotukset. Eniten kiitosta saivat käytännönläheisyys ja konkrettiset esimerkit haastaviin esimiestilanteisiin. Innostava kokonaisuus. Verkkokurssi ehdoton plussa.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.