Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Esimiesakatemia

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 16 arviointiin

Merja
(5)
Olen saanut esimiehiltämme hyvin positiivista palautetta pitämistänne koulutuspäivistä. Nyt odottavat innokkaina ohjeistusta koulutuspäiviin liittyvään verkkokoulutusosioon sekä DISC -raporttejaan sähköpostiinsa. Kiitos!
Katja
(5)
Hyvin rakennettu koulutuskokonaisuus, joka antaa esimiehelle paljon itsevarmuutta ja vinkkejä erilaisiin esimiestilanteisiin. Meidän esimiehiltä on tullut paljon hyvää palautetta tästä koulutuksesta sekä valmentajan ammattimaisesta ja mukaansatempaavasta otteesta. Uudet esimiehemme käyvät aina aloittaessaan tämän ohjelman.
Ulla
(3)
Mielestäni koulutuksessa käsitelty DISC-analyysi oli varsin mielenkiintoinen ja auttoi ymmärtämään erilaisia tilanteita myös omalla työpaikallani. Vähän epäselväksi jäi kuitenkin, miten analyysia kannattaisi hyödyntää, jos se ei ole työpaikalla yleisesti käytössä (ts. ei tiedä työtovereiden "värejä"). Olisin kaivannut hieman enemmän tietoa siitä...
Näytä kokonaan
Rouva47
(4)
Koulutus tosiaan keskittyi paljon siihen, että ymmärtäisimme ihmisiä paremmin. Tämäkään ei mennyt hukkaan. Ehkä joitain aloittevan esimiehen "sudenkuoppia" olisi ollut kiva koluta (ongelmatilanteita, lakiknoppeja jne).
Riitta (HR)
(5)
Todella käytännönläheistä esimieskoulutusta, joka on saanut esimiehiltämme paljon hyvää palautetta. Konkreettisen esimerkit ja toimintamallit auttavat viemään asioita käytäntöön.
Rikhard / Riku
(4)
Hyvin pieneen aikaan on tiivistetty koko elämän kestävä prosessi. Koulutus oli mielenkiintoinen ja herätti minulla välittömästi työpaikalla käytäntöön viettävien asioiden mahdollisuuksia. Kuinka ruuvata tästä juuri tälle alalle ja työporukalle sovellettu malli ja kuinka se jalkautetaan.
Niina M.
(5)
Käytiin paljon ajankohtaisia asioita läpi ja sain paljon uusia oivalluksia myös omaan esimiestyöhön. Suosittelen lämpimästi.
KH
(4)
Koulutus oli todella tehopäivä, hyvin intensiivinen. Sisältöä voisi laajentaa kahteenkin päivään.
Laura
(5)
Olen toiminut esimiehenä vasta vuoden verran. Sain ylennyksen esimieheksi tiimistä ja perehdytys esimiestyöhön jäi melko kapeaksi. Ensimmäisen vuoden aikana oli useita haasteita, keskeisimänä ehkä se, että aloin johtamaan entisiä kollegoitani. Tämä valmennus avasi silmiä paljon yleensäkin esimiesroolista ja miten sitä voi kehittää loppujen lopuk...
Näytä kokonaan
Päivi
(5)
Meidän yrityksen uudet esimiehet antoivat poikkeuksetta hyvää palautetta tästä valmennuksesta. Halusimme antaa lisävalmiuksia esimiestyössa pärjäämiseen ja valmennus ylitti odotukset. Eniten kiitosta saivat käytännönläheisyys ja konkrettiset esimerkit haastaviin esimiestilanteisiin. Innostava kokonaisuus. Verkkokurssi ehdoton plussa.
Annika
(4)
Hyvä koulutus
Jussi
(5)
Sain paljon uutta tietoa, hyödyllinen valmennus.
Katja
(5)
Mahtava valmennuspäivä. Oli antoisaa oppia lisää itsestäni ja erilaisten ihmisten käyttäytymisestä. Uskon että pystyn hyödyntämään DISC mallia omassa työssäni. Kiitoksia vielä päivästä!
Matti
(5)
Olen ollut mukana monenlaisissa myynnin valmennuksissa. Tämä oli täysin erilainen valmennus, jossa opetettiin hyvin käytännönläheisesti, miten tunnistetaan asiakkaan ostajaprofiili sekä millaiset argementit purevat erityyppisille ostajille. Tätä osaamista olisi tarvinnut jo paljon aiemmin.
Esimies
(5)
Kiitos, koulutus oli erittän mielenkiintoinen, opettavainen ja antoisa.
Jari
(5)
Opin paljon uutta ihmisen käyttäytymisestä sekä itsestäni. Sain uusia ideoita ja konkreettisia työkaluja vuorovaikutuksen kehittämiseen erilaisten ihmisten kanssa. Käytännönläheisyys ehdoton plussa!
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.