Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Esimiestyön verkkovalmennusohjelma - Master Leader

Esimiesakatemia
Yhteenveto
Omaan tahtiin
790 EUR + alv 24 %
6.5.2020 09:00
   
Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Video

Master Leader -ohjelma on kokonaisvaltainen kehitysohjelma johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen. Se vahvistaa tehokkaasti esimiesidentiteettiä ja kuljettaa esimiestä askelittain kohti syvempää vaikuttamisen tasoa.

Esimiestyön verkkovalmennusohjelma - Master Leader

Master Leader valmennusohjelma

Jalosta esimiestaitosi huippuunsa

Master Leader -ohjelma sisältää kaiken, mitä tarvitset huippuesimieheksi kasvamiseen. Se on rakennettu alan johtavien asiantuntijoiden toimesta ja siinä on huomioitu modernin esimiestyön tärkeimmät osa-alueet. Ohjelma on täydellinen keino saada suunta esimiehenä kehittymiseen.

Ohjelma sisältää 3 verkkovalmennustilaisuutta, 9 itsenäisesti suoritettavaa verkkokurssia, joissa mm. videovalmennuksia sekä paljon tehtäviä. Verkkovalmennukset ovat koko valmennusohjelman ydin. Valmennukset hyvin ovat käytännönläheisiä. Keskusteluissa pureudutaan aitoihin käytännön tilanteisiin ja arjen haasteisiin. Valmennustilaisuuksien tavoitteena on oivalluttaa esimiehiä erilaisissa johtamisen haasteissa sekä antaa heille mahdollisimman paljon konkreettisia työkaluja käytännön esimies- ja muutostyön tueksi.

Koulutuksen sisältö

1.Valmennustilaisuus (3h)

 • Itsetuntemus osana esimiehenä kehittymistä
 • Tehokas vuorovaikutus ja luottamuksen rakentaminen
 • Henkilökohtaisen vaikuttavuuden kehittäminen
 • Hyvän tiimihengen ja toimivan yhteistyön rakentaminen

2.Valmennustilaisuus (3h)

 • Suoritustason johtaminen
 • Yksilön ominaisuudet huomioiva johtaminen
 • Yksilöllisten motivaatiotekijöiden hyödyntäminen
 • Toimivan palautekulttuurin rakentaminen

3.Valmennustilaisuus (3h)

 • Henkilökohtaisen johtajuuden kehittäminen
 • Valmentava johtaminen yksilön vastuunoton kasvattajana
 • Viestintätaidot ja sisäisen viestinnän kehittäminen
 • Muutostilanteiden johtaminen

DISC-henkilöanalyysi

Valmennusohjelmaan sisältyy DISC-henkilöanalyysit ja niitä hyödynnetään läpi valmennusohjelman. DISC:in avulla päästään kiinni itsetuntemukseen ja pystytään tehokkaasti kehittämään vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esimiestehtävissä työskenteleville. Se soveltuu erinomaisesti tuoreille esimiehille, mutta myös jo useamman vuoden esimiestyötä tehneille.

Aikataulu

Koulutus koostuu kolmesta Online -valmennustilaisuudesta ja itsenäisesti suoritettavasta verkko-opiskelusta. Mahdollisuus osallistua verkkovalmennuksiin vapaasti 12 kuukauden ajan. Verkkovalmennusten aikataulu lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Online valmennukset järjestetään verkossa mm. 22.4., 14.5. ja 5.6. aamupäivisin kello 9-12. Liittymislinkki ja muut yksityiskohdat lähetetään osallistujille ennen ohjelman alkua.

Kouluttaja

Valmentajana toimii Esimiesakatemian perustaja Hannu Säkkinen, jolla on pitkäaikainen kokemus johtoryhmien, esimiestyön, asiantuntijatiimien sekä työyhteisöjen kehittämisestä useissa eri maissa. Hannu on yksi maan johtavia esimies-, tiimityön ja vuorovaikutuksen valmentajia, jonka valmennukset saavat poikkeuksetta erittäin hyvää palautetta. Aiheen käsittelytapa on koettu hyvin asiantuntevaksi, käytännönläheiseksi ja innostavaksi, josta syntyy paljon oivalluksia omat toiminnan kehittämiseen.

Kustannukset

Valmennusohjelman hinta on 790 € + alv 24 %
(Sisältää 3 Online -verkkovalmennusta, DISC -johtajuusprofiilin sekä 9 verkkokurssia)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esimiestyön verkkovalmennusohjelma - Master Leader? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esimiesakatemia

Esimiesakatemia

Esimiesakatemia tarjoaa esimiestyön ja johtamistaitojen sekä myynnin valmennuskursseja

Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimieheen ja laadukkaaseen johtamiseen. Esimiesakatemia tarjoaa erilaisia esimiestyön ja johtamisen koulutuksia, jotka tähtäävät paremman työelämän ja positiivisten työelämäkokemusten kehittämiseen.  Esimiesakatemia järjestää myös myynnin koulutuksia, jotka kehittävät vuorovaikutustaitoja. Kun ymmärrät paremmin sekä omaa että asiakkaan käyttäytymistä, on myyntiäkin helpompi...


Lue lisää kouluttajasta Esimiesakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esimiesakatemia

Mannerheimintie 20 B
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.esimiesakatemia.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin

Merja
(5)
Olen saanut esimiehiltämme hyvin positiivista palautetta pitämistänne koulutuspäivistä. Nyt odottavat innokkaina ohjeistusta koulutuspäiviin liittyvään verkkokoulutusosioon sekä DISC -raporttejaan sähköpostiinsa. Kiitos!
Katja
(5)
Hyvin rakennettu koulutuskokonaisuus, joka antaa esimiehelle paljon itsevarmuutta ja vinkkejä erilaisiin esimiestilanteisiin. Meidän esimiehiltä on tullut paljon hyvää palautetta tästä koulutuksesta sekä valmentajan ammattimaisesta ja mukaansatempaavasta otteesta. Uudet esimiehemme käyvät aina aloittaessaan tämän ohjelman.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esimiestyön verkkovalmennusohjelma - Master Leader täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hei moderni johtaja!

Lisää toimivia käytännön coaching-työkaluja johtamiseen – myös verkossa! Johtamisen kehittäminen on erityisen tärkeää näinä vaihtelevina ja haasteellisina aikoina. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: