Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Estonian Business School EBS

Vuonna 1988 perustettu Estonian Business School on Baltian maiden vanhin yksityisomisteinen kauppakorkeakoulu, jossa opiskelee yli 1400 opiskelijaa. EBS:n tavoitteena on tarjota aktiivisille, yrittäjähenkisille opiskelijoille akateemista tietämystä ja tarvittavat taidot sen soveltamiseen käytännössä yritystoiminnan ja liikkeenjohdon kandidaatti- ja maisteriopintojen avulla.

Estonian Business School on toiminut vuodesta 2011 myös Helsingissä. EBS:n tilat sijaitsevat Technopolis Ruoholahden nykyaikaisella kampuksella ja niissä opiskelee noin 300 opiskelijaa.

Kaikki Estonian Business Schoolin opinto-ohjelmat ovat akkreditoituja ja oppilaitoksesta valmistuneet opiskelijat saavat EBS:n virallisen todistuksen. EBS tutkinnot ovat rinnastettavissa kauppatieteiden tutkintoihin Suomessa ja Euroopan Unionissa, sekä vastaaviin kansainvälisiin tutkintoihin.

Estonian Business Schoolin koulutustarjonta

Koulutustarjonnasta löytyvät seuraavat englanninkieliset koulutusohjelmat:

Kandidaatin tutkinnot

• International Business Administration BA | Helsinki
  • International Business Administration BA | Tallinna

Maisterin tutkinnot

• MBA in Management, yhden vuoden opinnot | Tallinna
  • MBA in Management, kahden vuoden opinnot | Tallinna
  • International Business Administration MA | Helsinki

Miksi opiskella Estonian Business Schoolissa?

• Voit suorittaa opintosi englannin kielellä ja opintojen aikataulut mahdollistavat opintojen ja työn yhdistämisen.
  • Saat henkilökohtaista palvelua: jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen opintokonsultti, joka auttaa opintojen suunnittelussa.
  • Opiskelijaelämästä huolehtivat erilaiset opiskelijajärjestöt, kuten Helsingin oma opiskelijayhdistys, HEBS.
  • Vaihto-opintomahdollisuuksia on monia: EBS:lla on yli 60 yhteistyöyliopistoa ympäri maailmaa.
  • Kaikki opinto-ohjelmat on akkreditoitu ja oppilaitoksesta valmistuneet opiskelijat saavat EBS:n virallisen todistuksen.

Haluatko lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Estonian Business Schoolille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

In English

Estonian Business School is a private university located in Tallin, Estonia and Helsinki, Finland. EBS offers Bachelor's, Master's and Doctorate level study programs in the field of business administration, public administration and information technology management. For more information about EBS, please feel free to submit an information request below.

Videoesittely

EBS Bachelor's programmes.

Johtaminen
MBA Kesto Hinta Paikka Alkaa
MBA in Management, kahden vuoden opinnot | Tallinna 2 vuotta Tallinna Syksyllä
MBA in Management, vuoden opinnot | Tallinna 1 vuosi Tallinna Syksyllä
Liiketoiminta
International Business Administration (BA) in Tallinn 3 vuotta Tallinna Syksyllä
Kansainvälinen liiketoiminta
International Business Administration (BA) in Helsinki 3 vuotta Helsinki Syksyllä
International Business Administration (MA) 2 vuotta Useita (2) Syksyllä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Estonian Business School EBS? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS

Energiakuja 3

www.ebs.ee

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Estonian Business School EBS täytä seuraavat tiedot: