Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Estonian Business School EBS

Estonian Business School (EBS) on Viron johtava kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Tallinnassa sekä Helsingissä. EBS on perustettu Tallinnaan vuonna 1988 ja EBS:n toinen kampus Helsinkiin vuonna 2014. EBS Helsingin kampuksella voit opiskella itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi (BA) tai kauppatieteiden maisteriksi (MA). Helsingissä pääaineena on kansainvälinen liiketalous, jonka ohella voit kandidaatin opinnoissa erikoistua markkinointiin sekä viestintään tai rahoitukseen ja kirjanpitoon. Maisterin opinnoissa edellä mainittujen lisäksi voit erikoistua myös johtamiseen. Vuonna 2021 EBS:stä on valmistunut jo liki 500 suomalaista opiskelijaa. 10. vuotispäivän myötä EBS Helsinki on muuttanut heinäkuussa 2021 uudelle kampukselle Domus Gaudiumin tiloihin osoitteeseen Mechelininkatu 3C. Valoisat tilat tulevat olemaan täysin remontoidut opiskelijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksessa. Sijainti mahdollistaa myös laajamittaisen yhteistyön läheisten startup-yhteisöjen kanssa.

Mitä EBS tarjoaa sinulle?

• Väylän kansainväliselle uralle opiskelemalla englanniksi kansainvälisessä
    ympäristössä
  • Joustavat aikataulut töiden ja opintojen yhdistämiseen
  • Verkostot suomalaisiin sekä virolaisiin opiskelijoihin HEBS (Helsinki) ja
    Ebsikas (Tallinna) opiskelijajärjestöjen kautta
  • Mahdollisuuden vaihto-opiskeluun yli 70 partneriyliopistossa
  • Mahdollisuuden opiskella sekä Helsingin että Tallinnan kampuksilla
  • Akkreditoidut tutkinto-ohjelmat, jotka mahdollistavat jatko-opiskelun myös
    Suomessa tai ulkomailla
  • Modernit oppimisympäristöt Helsingin ja Tallinnan keskustoissa

Hakeminen

• EBS Helsingin valintahaastattelut järjestetään Tammikuussa sekä
    Touko-Elokuussa. Tarkemmat hakuajat löydät verkkosivuiltamme:
    www.ebshelsinki.fi
  • Opiskelu alkaa syyskuussa uuden lukuvuoden alkaessa. Lisätiedot
    koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta.

Haluatko lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Estonian Business Schoolin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Estonian Business Schoolille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Estonian Business School EBS? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS

Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C

www.ebs.ee

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Estonian Business School EBS täytä seuraavat tiedot: