Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration

Estonian Business School EBS
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Haku päättyy: Haku käynnissä
Tutkinto
Helsinki, Tallinna
Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksyllä

Tallinna
Syksyllä

Video

     
International Business Administration (MA)

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration

Kansainvälisen liiketoiminnan uusittu maisteriohjelma tarjoaa opiskelijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kokonaisvaltainen liiketalouden osaaminen erikoisalaosaamiseen. Estonian Business Schoolin näkemyksen mukaan liiketoimintojen syvällinen tuntemus antaa valmistuneelle paremmat valmiudet työskennellä johtajan tai asiantuntijan tehtävissä.

Opintokokonaisuuden suorittaneet ovat oman erikoisalansa asiantuntijoita, jotka kykenevät käsittelemään strategisia liiketoimintakysymyksiä yrityksen eri toimintatasoilla. 

ESB:n opetusfilosofia pitää tärkeänä vuorovaikutuksellisia oppitunteja, käytännön harjoituksia ja oikeiden yritys-casejen tuomista osaksi opintoja. Muutamilla kursseilla on myös perinteistä luento-opetusta, mutta valtaosan opetustyöstä muodostavat ryhmätyöt, keskutelut ja aktiiviset tehtävät. Olennainen osa opiskelijoiden opiskelukokemusta ovat ryhmädynamiikka ja keskinäinen vuorovaikutus. Valtaosta ohjelman opetushenkilökunnasta on kansainvälisesti arvostettuja oman alansa asiantuntijoita, joilla on kokemusta liiketaloudesta sekä akateemisesta että käytännön näkökulmasta.

Liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelmassa opetus toteutetaan Helsingissä ja Tallinnassa intensiivijakso-opetuksena, johon kuuluu kaksi täyspitkää opetuspäivää joka toinen viikko.

Myös vaihto-opiskelu maisteriopintojen aikana on mahdollista. EBS:lla on yli 70 partneriyliopistoa joista suurimmassa osassa yliopistovaihdon yhdeksi lukukaudeksi mahdollistaa Erasmus+ -ohjelma.

Oppimistavoitteet

 • Yleinen liiketalouden asiantuntijuus yhdistettynä valitun erikoistumisalan perusteelliseen perehtyneisyyteen.
 • Kyky integroida ja soveltaa kriittisesti johtamisteorioita monimutkaisissa kansainvälisissä asiayhteyksissä.
 • Ymmärrys yhteiskunnallisista taustoista, mahdollisuuksista ja rajoitteista sekä siitä, miten yksilön toiminta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.
 • Korkea johtamisetiikka ja ammatillinen arvokkuus.
 • Liiketalodellisten tutkimusmetodien tunteminen ja kokemus niiden soveltamisesta eri asiayhteyksissä.
 • Erinomainen kriittisen ajattelun ja päätöksenteon kyky, joka takaa tehokkaan johtajuuden jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
 • Taito kommunikoida vakuuttavasti erilaisten tiedotusvälineiden ja yleisöjen kanssa erilaisissa asiayhteyksissä.
 • Proaktiivinen suhtautuminen elinikäiseen oppimiseen.

Erikoistuminen opinnoissa

Valittavanasi on kolme erikoistumisvaihtoehtoa:

 • Johtaminen / Management and Leadership (Helsinki)
 • Rahoitus ja laskentatoimi / Finance and Accounting (Tallinna)
 • Markkinointi / Marketing (Tallinna)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakeminen Helsingin ja Tallinnan tutkinto-ohjelmiin tapahtuu EBS Helsingin hakuaikoina Tammikuussa sekä Touko-Elokuussa. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun.

Maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on kandidaatintutkinto liiketaloudesta, taloustieteistä tai vastaava koulutus. Rahoituksen erikoistumisopintoihin vaaditaan kandidaatintutkinto rahoituksen alalta.

Tutkinto / todistus

Master of Arts in Social Sciences

Koulutuspaikka

Johtaminen / Management and Leadership

Estonian Business School in Helsinki

Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C, 00100 Helsinki

Rahoitus ja laskentatoimi / Finance and Accounting ja Markkinointi / Marketing

SA Estonian Business School

A. Lauteri 3, 10114 Tallinna

Kustannukset

Helsinki

I lukukausi 4581€; II lukukausi 3804€

Tallinna

I lukukausi 3582€; II lukukausi 2988€

EBS Tallinnan ja Helsingin opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä -lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS

Mitä EBS tarjoaa sinulle?

Estonian Business School (EBS) on Viron johtava kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Tallinnassa sekä Helsingissä. EBS on perustettu Tallinnaan vuonna 1988 ja EBS:n toinen kampus Helsinkiin vuonna 2014. EBS Helsingin kampuksella voit opiskella itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi (BA) tai kauppatieteiden maisteriksi (MA). Helsingissä...


Lue lisää kouluttajasta Estonian Business School EBS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Estonian Business School EBS

Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ebs.ee


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration täytä seuraavat tiedot: