Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Forssan ammatti-instituutti ja Faktia ammatillisen osaamisen kehittäjinä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon. Tutkintovaihtoehtoja on noin 60. Lisäksi tarjontaan kuuluvat ammatilliset lupakirjat ja sertifikaatit, kuten hygieniapassit, hitsausluokkakokeet ja sähköturvallisuustutkinnot.

Yrityksille ja yhteisöille tarjotaan henkilöstön osaamisen kehittämisvalmennuksia ja muutoskoulutuksia räätälöidyin ratkaisuin. Palvelumuotoja ovat mm. osaamiskartoitus, täydennyskoulutus, työnohjaus ja työyhteisövalmennus.

Koulutukset - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Työhyvinvointikortti 8 tuntia 129 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Johtaminen
Johtamisen erikoisammattitutkinto 1,5 vuotta 620 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Kasvatus / Ohjaus
Työvalmennuksen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus 1,5 vuotta 390 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Liiketoiminta
Myynnin ammattitutkinto 1,5 vuotta 320 EUR + alv 0 % Forssa 23.1.2018
Yrittäjyys
Yrittäjän ammattitutkinto 1,5 vuotta 400 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Logistiikka / Kuljetus
Logistiikka
Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 2 päivää 640 EUR + alv 0 % Forssa Useita (2)
Rakentaminen / Kiinteistö
Rakentaminen
Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen 5-6 kk 1 200 EUR + alv 0 % Forssa 5.3.2018
Torninosturinkuljettaja 5-6 kk 1 392 EUR + alv 0 % Forssa 15.1.2018
Ravintola / Matkailu
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Alkoholilainsäädännön koulutus ja testi 1 päivä 89 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Hygieniapassi - Elintarvikehygienian koulutus ja testi 1 - 2 päivää 121 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Hygieniapassi - Elintarvikehygienian testitilaisuus 1 tunti 48 EUR + alv 0 % Forssa Useita (2)
Leipurin ammattitutkinto 1-1,5 vuotta 400 EUR + alv 0 % Forssa 23.1.2018
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto 2 vuotta 450 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Suurtalouskokin ammattitutkinto 1 vuosi 400 EUR + alv 0 % Forssa Useita (2)
Sihteeri / Assistentti
Sihteerin ammattitutkinto 1,5 vuotta 320 EUR + alv 0 % Forssa 23.1.2018
Sosiaali- ja terveysala
Kehitysvamma-alan ammattitutkinto 1,8 vuotta 390 EUR + alv 0 % Forssa 5.4.2018
Ensiapu
Hätäensiapu 8 tuntia 81 EUR + alv 24 % Forssa Useita (3)
Lastensuojelu / Perhetyö
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto 1,5 vuotta 390 EUR + alv 0 % Forssa Useita (2)
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto alalla työskenteleville 1,5 vuotta 490 EUR + alv 0 % Useita (2) 17.1.2018
Tekniikka
Levytekniikan ammattitutkinto 1,5 vuotta 195 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Sähkö / Sähkötyöt
Sähköasentajan ammattitutkinto 1,5 - 2 vuotta 350 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Teollisuus
Elintarvikeala
Elintarvikealan perustutkinto 1 - 1,5 vuotta 0 EUR + alv 0 % Forssa 15.1.2018
Lihateollisuuden ammattitutkinto 1,5 vuotta 400 EUR + alv 0 % Forssa 23.1.2018
Turvallisuus
Työturvallisuus
Tulitöiden turvallisuuskoulutus 1 päivä 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Työturvallisuuskorttikoulutus 1 päivä 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.

Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Yhteystiedot : Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

www.lhkk.fi

Ota yhteyttä koulutuksenjärjestäjään Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

antti   |   25.11.2016
paljon asiaa, mutta tuli uusia juttuja esille joita ei olisi muuten tullut mieleen. hyviä ryhmätyö juttuja.
Essi   |   25.11.2016
Iha jees...aika meni mukavasti vaikka ne samat videoklipit pyörikin kuin aikaisemmassa koulutuksessa jossa olin...ekan korttini sain ilman kokopäivän luokassa pönötystystä mutta tämä Faktian tapa on kyl parempi....voi pysähtyy oikeesti miettiin epäkohtia omallakin työmaalla Luokkatilaa voisi modata niin että kankaalle heijastettavat klipit n...
Näytä kokonaan
alias   |   25.11.2016