Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koneiden riskienarviointi

FINN-Tarkastus Oy
Yhteenveto
1 päivä
120 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Vantaa, Verkossa
Alkavat koulutukset
Vantaa
Sopimuksen mukaan

Verkossa
120 EUR
4.2.2022
Koneiden riskienarviointi

Koneiden riskienarviointi

Konedirektiivin määrittelee koneen riskienarviointiprosessin vaiheet. Tässä koulutuksessa kerrotaan, miten tätä riskienarviointiprosessia koskevaa vaatimusta voi noudattaa A-tyypin yhdenmukaistetun standardin EN ISO 12100 avulla. Lisäksi koulutuksessa kuullaan laajalti hyödynnetyn teknisen raportin ISO/TR 14121-2 sisältämistä erilaisista koneen riskin suuruuden arvioinnissa hyödynnettävistä menetelmistä.

Tämä koulutus on yksi osa FINN-Tarkastus Oy:n kevätkaudella 2022 toteuttamaa kahden tunnin mittaisten koneturvallisuusaiheisten etäkoulutusten sarjaa. Jokainen kaksituntinen on oma itsenäinen koulutustilaisuutensa, joten voit osallistua vain yksittäiseen koulutukseen tai yhtä hyvin räätälöidä FINN-Tarkastus Oy:n tarjonnasta juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Kohderyhmä

Koneiden suunnittelijat, valmistajat ja työpaikoilla koneiden turvallisuudesta vastaavat henkilöt.

Kouluttaja

Katri Tytykoski

Katri Tytykoskella (DI) on pitkä kokemus erilaisista koneturvallisuuteen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Hän on osallistunut koneturvallisuuteen liittyvän lainsäädännön valmisteluun niin kansallisella kuin EU:n tasolla sekä tehnyt erilaisia tarkastuksia ja arviointeja tarkastuslaitoksen palveluksessa ollessaan. Koneturvallisuuskouluttajana toimimisesta Katrilla on yli 10 vuoden kokemus.

Kustannukset

120 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneiden riskienarviointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

FINN-Tarkastus Oy

Suomen laajin avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonta

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima nostolaitteiden ja sähkölaitteistojen tarkastuslaitos I045 sekä konedirektiivin alainen ilmoitettu laitos nro 2902. Viimeisen vuoden aikana yritys on panostanut voimakkaasti myös koneturvallisuuden alueen tarkastus- ja koulutuspalveluiden kehittämiseen. Kokeneiden koneturvallisuusasiantuntijoiden rekrytoinnin myötä FINN-Tarkastus Oy onkin lyhyessä ajassa...


Lue lisää kouluttajasta FINN-Tarkastus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

FINN-Tarkastus Oy

Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.finn-tarkastus.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koneiden riskienarviointi täytä seuraavat tiedot: