Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus

FINN-Tarkastus Oy
Yhteenveto
8 tuntia
Sovitaan erikseen
suomi
   
Tilauskoulutus
Vantaa
Koulutus

Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus

Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus on SFS-ISO 23813:2012 mukainen tapa kouluttautua ja osoittaa pätevyys tässä tehtävässä toimimiseen. Kansainvälisen standardin mukainen pätevyys ymmärretään myös ulkomailla. Koulutuksessa tarjotaan tietoa nostotöihin liittyvästä lainsäädännöstä, nostolaitteiden hyödyntämisestä, nostotöiden valvonnasta sekä nostojen suunnittelusta.

Koulutukseen osallistuvat osoittavat pätevyytensä virallisesti ja hakevat akkreditointia osaamiselleen. Akkreditoidun nostotyönvalvojan pätevyyden saavuttaminen edellyttää Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutuksen suorittamista ennen Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutukseen osallistumista. Akkreditoinnin hakijalla on oltava vähintään 2 vuotta kokemusta nostotöissä mukana olemisesta joko nosturin kuljettajan, taakan kiinnittäjän tai merkinantajan roolissa.

Molemmat koulutukset sekä niihin liittyvät teoria- ja näyttökokeet hyväksytysti suorittaneet ja kriteerit täyttävät akkreditointia hakeneet osallistujat saavat FINN-Tarkastus Oy:n myöntämän pätevyystodistuksen (sertifikaatin) sekä pätevyyskortin osoituksena pätevyydestään.

Koulutus on tällä hetkellä tarjolla ainoastaan yrityskohtaisena tilauskoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Nostotöitä johtavat, valvovat ja suunnittelevat henkilöt

Aikataulu

Koulutuksen ohjelma:

8:00     Ilmoittautuminen ja aamukahvi

​8:15     Tehtävät nostotöissä sekä niihin liittyvät vastuut ja pätevyydet

​9:30     Nosturin valitseminen

​10:45   Nosturin sijoitussuunnitelman tekeminen

​11:30   Lounastauko

​12:15   Nostovälineiden ja -laitteiden tarkastukset

​13:15   Nostotyösuunnitelman tekeminen

14:00   Kahvitauko

​14:30   Edellinen aihe jatkuu

​15:00…16:00   Pätevyyskokeet

Koulutuspaikka

Sovitaan erikseen

Kouluttaja

Jukka Laaksonen ja Janne Hirvonen

Jukka Laaksonen on kokenut kouluttaja, jolla on monipuolinen kokemus mm. nostolaitteiden kunnossapidosta ja tarkastuksista sekä nostotöiden johtamisesta ja valvonnasta. Koulutukseltaan Jukka on koneensuunnittelun DI.

Janne Hirvonen on toiminut nostoalan kouluttajana yli 10 vuoden ajan ja nostolaitteiden tarkastustyössä lähes 15 vuotta.  Jannella on kokemusta myös suunnittelualalta yli 10 vuoden ajalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

FINN-Tarkastus Oy

Suomen laajin avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonta

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima nostolaitteiden, nosto-ovien ja sähkölaitteistojen tarkastuslaitos I045 sekä konedirektiivin alainen ilmoitettu laitos nro 2902. FINN-Advisors Oy puolestaan on FINN-Tarkastus Oy:n omistuksessa oleva tytäryhtiö, jonka kautta tuotetaan konsernin koneturvallisuuden tarkastus- ja asiantuntijapalvelut sekä koulutuspalvelut. Yritys on panostanut...


Lue lisää kouluttajasta FINN-Tarkastus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

FINN-Tarkastus Oy

Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.finn-tarkastus.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus täytä seuraavat tiedot: