Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt

Fintra
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR + alv 24 %
13.2.2020
   
Helsinki
Avoin koulutus
Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt

Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt

Varmista liiketoiminnan sujuvuus Venäjällä

Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt koulutuspäivä keskittyy olennaisimpiin asioihin, joihin pitäisi varautua, jotta toimitukset Venäjälle sujuisivat hyvin, aiotussa aikataulussa ja ilman lisäkustannuksia.                    

Toimitusten hoitaminen Venäjälle on haastavaa. Muuttuvat tullikäytännöt ja yllättävät viranomaisvaatimukset mm. sertifioinneissa muuttavat tilanteita nopeasti ja lisäävät kaupan vaativuutta. Kesken toimituksen asioiden muuttaminen on vaikeaa, joten on tärkeää tehdä asiat alusta lähtien mahdollisimman oikein. Tämä koulutus keskittyy siihen, miten parhaiten varmistat toimitusaikataulujen pitämisen, toiminnan sujuvuuden ja kauppasuhteen säilymisen.

Koulutuksen sisältö

Sertifiointivaatimukset Venäjällä

  • Venäjällä vaadittavat tyypillisimmät asiakirjat, mm. pakolliset sertifikaatit
  • Muut vaadittavat todistukset ja luvat
  • Asiakirjojen käyttötarkoitukset niitä koskevat määräykset
  • Miten ja miksi vientituotetta varten on hankittava sertifikaatteja, todistuksia ja muita viranomaisasiakirjoja
  • Olennaisimmat muutokset serfioinnissa, mihin on erityisesti kiinnitettävä huomiota?

Tullaus Venäjän ja Suomen välillä

  • Vientiprosessi
  • Tuonti Suomesta Venäjälle – miten vältän tullausongelmat rajalla?
  • Mitä rajatullissa ja määrätullissa todella tapahtuu?
  • Kriittisimmät tulliasiat, mihin suomalaisen viejän kiinnitettävä huomiota
  • Käydään läpi vienti-/tuontitapahtuma prosessikuvausten avulla

Sertifiointiosuudessa tarkastellaan sekä Venäjän että Tulliliiton näkökulmasta vaadittavia tuotekohtaisia pakollisia vastaavuusasiakirjoja, todistuksia ja lupia sekä niitä koskevia määräyksiä ja käyttötarkoituksia. Lisäksi sertifiointiosuudessa selviää, miten ja miksi vientituotteita varten on hankittava sertifikaatteja tai muita Tulliliiton/Venäjän viranomaisten vaatimia tuotekohtaisia vastaavuusasiakirjoja.

Tullausosuudessa käsitellään vientiä ja tuontia Suomen ja Venäjän välillä. Sisällön pääpaino on tuonnissa Venäjälle, koska käytännön tullausongelmat kohdataan yleensä Venäjän puolella.

Päivän aikana keskustellaan mm. prosessikuvausten avulla siitä, mitä rajatullissa ja määrätullissa todellisuudessa tapahtuu ja mitkä ovat koko prosessin kannalta kr

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään kaksi viikkoa ennen aloitusta. Tiukan paikan tullen mukaan voidaan ottaa myös lähempänä aloitusta, mutta kannattaa olla ensin yhteydessä ja varmistaa tilanne.

iittisimmät asiat eli mihin suomalaisen viejän on erityisesti kiinnitettävä huomiota ja miten mahdollisia ongelmatilanteita voidaan välttää. Lisäksi tarkastellaan WTO-jäsenyyden vaikutuksia Venäjän tullimuodollisuuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka hoitavat yrityksen viennin prosesseja ja toimituksia Venäjälle. Koulutus sopii erityisesti vientisihteereille ja vientiassistenteille ja niihin tehtäviin siirtyville.

Kustannukset

Hinta 790 € + alv 24 % sisältää molemmat koulutusosuudet ja niiden lisäksi materiaalit sekä lounas ja kahvit koulutuspäivänä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Fintra

Fintra

Fintran koulutukset kattavat kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen. Fintra on suomalaisen teollisuuden kansainvälisyyskouluttaja jo vuodesta 1962. Kattavan, noin 150 asiantuntijan valmentajaverkoston ansiosta Fintra pystyy rakentamaan koulutukset hyvinkin tarkasti osallistujakunnan ja koulutuksen tavoitteen mukaisiksi pystyy tarjoamaan...


Lue lisää kouluttajasta Fintra ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Fintra

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
mif.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Venäjän viennin ja tuonnin käytännöt täytä seuraavat tiedot: