Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Academy GMS - Asiakastuki

GMS International
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Academy GMS - Asiakastuki

ASIAKASTUKI

Laadukkaat asiakastukipalvelut ovat erittäin tärkeä osa positiivista asiakaspalvelukokemusta. Kehittämällä teknisen tuen asiakaslähtöisyyttä ja ammattimaista otetta tilanteessa kuin tilanteessa varmistat, että asiakas on teknisestä ongelmasta huolimatta tyytyväinen yrityksesi palveluun ja valitsee tuotteenne myös seuraavalla kerralla.

Service desk – koulutuksessa keskitymme asiakaskohtaamiseen tilanteessa, jossa asiakas on turhautunut, ärtynyt tai jopa vihainen. Perehdymme täydellisen asiakaspalvelukokemuksen lisäksi myös itse asiakaspalvelijan valmiuksiin toimia ja tehdä päätöksiä stressaavissa tilanteissa. Koulutuksen aikana osallistujat saavat työkaluja sekä asiakaspalvelutyötä että omaa henkistä hyvinvointia ja jaksamista varten.

Mikäli olet kiinnostunut GMS Service desk -koulutuksesta, ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivan koulutusratkaisun! Soita numeroon 09 424 549 31 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin koulutusasiantuntijamme on sinuun yhteydessä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Academy GMS - Asiakastuki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Academy GMS - Asiakastuki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

GMS International

GMS Group / GMS International

Räätälöidyt koulutusratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Me GMS Internationalilla luomme ja toimitamme yksilöllisiä koulutusratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Koulutusratkaisujen räätälöinnissä otamme huomioon yrityksenne strategian, tavoitteet ja tarpeet. Yhdessä sinun ja taitavan koulutushenkilökuntamme kanssa  suunniteltu ratkaisu on tae selkeille ja kestäville tuloksille! Tarjoamme räätälöitävää koulutusta seuraavilla koulutusalueilla:...


Lue lisää kouluttajasta GMS International ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

GMS International

PL 4630
00002 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.gmsgroup.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Academy GMS - Asiakastuki täytä seuraavat tiedot: