Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Academy GMS - Muutosjohtamisen työpaja

GMS International
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Academy GMS - Muutosjohtamisen työpaja

MUUTOSJOHTAMISEN TYÖPAJA

Tämän päivän markkinajohtajat elävät hektisessä ympäristössä, jossa jatkuva muutos on arkipäivää. Organisaatiossa tapahtuvat muutokset edellyttävät uudistuksia myös johtamistyössä, jonka tarkoituksena on mahdollistaa muutoksen onnistuminen sekä tukea että ohjata työntekijöitä. GMS Internationalin räätälöitävässä Muutosjohtajuuskoulutuksessa käsittelemme juuri sinun organisaatiossasi tapahtuvia muutoksia sekä luomme yhdessä kaikille esimiehille yhteisen toimintasuunnitelman muutoksen onnistumisen tueksi.   

Muutosjohtajuuskoulutus räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Keskeisinä aihealueina ovat perinteisesti olleet muutosvastarinta, henkilökunnan sitouttaminen muutokseen, muutoksen jalkauttaminen sekä organisaation rakennemuutokset. Koulutus toteutetaan työpajamuodossa yrityksesi tiloissa. Työpajan suunnittelussa otamme ajankohtaisen aiheen lisäksi myös yrityksesi strategian, aikataulun sekä budjetin.

Mikäli muutosjohtajuuskoulutus on sinun organisaatiollesi ajankohtainen aihe, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää! Me autamme sinua onnistumaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Academy GMS - Muutosjohtamisen työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Academy GMS - Muutosjohtamisen työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

GMS International

GMS Group / GMS International

Räätälöidyt koulutusratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Me GMS Internationalilla luomme ja toimitamme yksilöllisiä koulutusratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Koulutusratkaisujen räätälöinnissä otamme huomioon yrityksenne strategian, tavoitteet ja tarpeet. Yhdessä sinun ja taitavan koulutushenkilökuntamme kanssa  suunniteltu ratkaisu on tae selkeille ja kestäville tuloksille! Tarjoamme räätälöitävää koulutusta seuraavilla koulutusalueilla:...


Lue lisää kouluttajasta GMS International ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

GMS International

PL 4630
00002 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.gmsgroup.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Paras kurssi, jonka olen koskaan käynyt. Hauska ja täynnä tietoa, kaiken kaikkiaan täydellinen kurssi!
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Academy GMS - Muutosjohtamisen työpaja täytä seuraavat tiedot: