Arvioinnit aiheesta GMS International

Keskiarvo: 4,9

Annika
(5)
Työelämän englanti - kurssi oli minulle todella hyödyllinen. Kurssitapaamiset suunniteltiin aikatauluni mukaisesti ja kurssilla keskityttiin minulle tärkeisiin aihealueisiin, kuten oman alani sanastoon ja esiintymisten/kokousten pitämiseen.
(5)
Todella tarpeeseen tullut kurssi. Opin paljon ja suosittelen tätä lämpimästi.
Viisi plus!
(5)
Erittäin hyvin toteutettu ja antoisa kurssi! Osaava opettaja, joka tiesi mistä puhuu!
(5)
Palaute koulutuksesta oli erittäin positiivista. Koko ryhmä on saanut uusia taitoja ja kokemuksia. Kurssi auttoi todella paljon edistämään viestintää kansainvälisten asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden kanssa.
(4)
Erittäin hyvä ja ammattimainen kielikurssi. Opettajalla oli alan kokemusta ja hän pystyi opettamaan ryhmää todella hauskasti ja tehokkaasti. Opin paljon, mutta etenkin lauserakenteita ja sanoja, joista minulle on oikeasti apua työssäni.
(5)
Tosi hyvä opettaja! Erittäin hyvää opetusta ja hauskoja ja luovia harjoituksia!
(5)
Opettajamme oli todella hyvä. Hän kuunteli meitä ja suunnitteli luennot sen pohjalta, mitä me tarvitsemme ja millaisia kohtaamamme ongelmat olivat. Saimme aina käytännöllisiä harjoituksia, jotka perustuivat oikeisiin tilanteisiin. Kurssi on auttanut todella paljon siinä, miten viestimme asiakkaittemme kanssa!
(5)
Paras kurssi, jonka olen koskaan käynyt. Hauska ja täynnä tietoa, kaiken kaikkiaan täydellinen kurssi!
(5)
Opettaja oli ihana. Hän keskittyi ääntämiseen ja tiesi, mikä yleensä aiheuttaa ulkomaalaisille ongelmia. Ei haitannut, vaikka teimme virheitä. Opettaja opetti meitä puhumaan aktiivisesti pelkän kuuntelun sijaan.
(5)
Opiskelin ruotsia GMS:n avulla ja se meni hienosti. Minulla oli erittäin hauskaa! Melkein kuin karkkikaupassa viikonloppuna!
(5)
Tämä kurssi oli aivan loistava! Opettaja oli hauska, älykäs, upea ja selitti kaiken hyvin ymmärrettävästi!
(5)
Tämä kurssi oli todella hyvä! Opettaja oli erinomainen ja selitti kaiken todella hyvin!
(5)
Etsimme kielikoulutukseen sellaista tahoa, joka voisi antaa meille parhaimman laadun, joustavuuden ja hinnan. Laajan otannan jälkeen oli selvää, että GMS oli ilmiselvä voittaja.
(5)
Olen erittäin iloinen siitä, että saimme niin älykkään ja hyvän opettajan. Hän oli täydellinen ja hänen ansiostaan kurssi oli vieläkin parempi!
(5)
Ammattilaisten vetämä kurssi, joka antoi paljon tietoa. Erinomainen kouluttaja! Kurssi oli todella hyvä!
Pohjoismaiden HR-johtaja, Aditro, Tukholma
(5)
GMS:llä on monipuolinen tuoteportfolio, jossa on monia avaintuotteita, joissa yhdistetään tavallisia oppitunteja ja virtuaaliopetusta. Siksi GMS oli itsestään selvä valinta Aditrosin kielikoulutuskumppaniksi. Oppilaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä varsinkin liike-elämän englanti -kursseihin, joista olemme saaneet hyviä tuloksia.
(5)
Opettaja oli hyvin taitava, älykäs ja antoi meille aina hyviä vastauksia koskien kieleen liittyviä ongelmia. Tunnen oloni paljon itsevarmemmaksi, kun käytän nykyään englantia töissä!
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.